Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Aralık, 2015 08:59 tarihinde yayınlandı
0

Alaplı’da Moloz ve İnşaat Atıkları Temizleniyor

ZONGULDAK Alaplı Belediyesi, Karşıyaka sahil kıyısına bırakılan hafriyat atıklarını temizleyerek TIR parkı alanı oluşturma çalışmalarını sürdürüyor.
Alaplı’da hafriyat çalışmaları sonucu ortaya çıkan molozların Karşıyaka sahil kenarına atılması ile ortaya çıkan çevre ve görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması için, Alaplı Belediyesi ile DSİ ekipleri ortak çalışma sürdürüyor. Alaplı’da görüntü ve çevre kirliliğine neden olan moloz yığınları ile kaplı alanın temizlendikten sonra alanın TIR parkı haline getirileceği açıklandı.
Çalışma tamamlandığında son yıllarda Karşıyaka sahil kenarındaki bölünmüş yol üzerinde oluşan TIR’ları ve buna bağlı trafik sorunlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Çalışmalardan memnun olduğunu dile getiren Alaplı halkı ise belediye ve DSİ ekiplerine teşekkür ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin