Karabük Postası tarafından
02 Aralık, 2015 08:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Alaplı’da Moloz ve İnşaat Atıkları Temizleniyor

ZONGULDAK Alaplı Belediyesi, Karşıyaka sahil kıyısına bırakılan hafriyat atıklarını temizleyerek TIR parkı alanı oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Alaplı’da hafriyat çalışmaları sonucu ortaya çıkan molozların Karşıyaka sahil kenarına atılması ile ortaya çıkan çevre ve görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması için, Alaplı Belediyesi ile DSİ ekipleri ortak çalışma sürdürüyor. Alaplı’da görüntü ve çevre kirliliğine neden olan moloz yığınları ile kaplı alanın temizlendikten sonra alanın TIR parkı haline getirileceği açıklandı. Çalışma tamamlandığında son yıllarda Karşıyaka sahil kenarındaki bölünmüş yol üzerinde oluşan TIR'ları ve buna bağlı trafik sorunlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Çalışmalardan memnun olduğunu dile getiren Alaplı halkı ise belediye ve DSİ ekiplerine teşekkür ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Amasya’da plastik malzeme dolu depo yandı, yükselen dumanlar metrelerce öteden görüldü

Amasya’da plastik gereç dolu çadır depoda yangın çıktı. Yükselen duman ve alevler metrelerce uzaklıktan görülürken, yangın itfaiye takımlarınca söndürüldü.
Edinilen bilgiye nazaran, merkeze bağlı İpekköy Karaçalılık mevkiinde bir depoya ilişkin çadırda yangın çıktı. Plastik materyallerin olduğu çadırdan alevlerin yükseldiğini görenler durumu 112 Aicl Davet Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine itfaiye, jandarma ve sıhhat grupları sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye takımları, alevlerin kısa müddette sardığı depodaki yangına müdahale etti. İtfaiye gruplarının yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu yangın denetim altına alınarak söndürüldü. Duman ve alevlerin metrelerce uzaklıktan görüldüğü yangında depoda hasar oluştu.
Yangına şahit olan Fazilet Sarı, "Alevler ve dumanlar çok yükselmişti. Bizde şaşırıp, korktuk. İtfaiye müdahale ederek kısa müddette söndürdü" dedi.
Jandarma takımları yangınla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin