Reklam
Reklam
alaplida kan bagis etkinligi duzenlendi wwlh2dWd jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0

Alaplı’da kan bağış etkinliği düzenlendi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde kan bağış kampanyası düzenlendi.

Alaplı Kaymakamlığı’nın ve Alaplı Adliyesinin düzenlediği kan bağışı organizasyonu Kaymakamlık önünde gerçekleşti. Organizasyonun düzenleyen Zonguldak Alaplı ilçe Kaymakamı Selçuk Köksal önderliğinde etkinliğe 15 Temmuz Gaziler Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç da programda yer aldı. Turunç Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal ve adliyede bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Kan veren vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Turunç Kızılay çalışanları ve kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin