Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde kan bağış kampanyası düzenlendi.
Alaplı Kaymakamlığı’nın ve Alaplı Adliyesinin düzenlediği kan bağışı organizasyonu Kaymakamlık önünde gerçekleşti. Organizasyonun düzenleyen Zonguldak Alaplı ilçe Kaymakamı Selçuk Köksal önderliğinde etkinliğe 15 Temmuz Gaziler Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç da programda yer aldı. Turunç Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal ve adliyede bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Kan veren vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Turunç Kızılay çalışanları ve kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkürlerini sundu.


Alaplı’da kan bağış etkinliği düzenlendi
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

