ZONGULDAK Alaplı’da Sağlık Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlarda yapılan FETÖ/PYD operasyonlarında kapsamında 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. FETÖ soruşturması kapsamında Alaplı Devlet Hastanesi’nde bir kişi, Alaplı Toplum Sağlık merkezi ile Sağlık Müdürlüğünde ise 3 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.


Alaplı’da FETÖ/PDY soruşturması: 4 kişi açığa alındı
Trabzon-Bayburt karayolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı
Trabzon’un Araklı ilçesi Karadere Vadisi Hasköy-Değirmencik mahallesi mevkiinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle Trabzon-Bayburt karayolu ulaşıma kapandı. Bölgede yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yolu tamamen kapatırken, her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluştu.
Olayın ardından bölgeye sevk edilen ekipler güvenlik önlemleri alırken, karayolları ekiplerinin yolu yeniden ulaşıma açmak için çalışma başlattığı öğrenildi. Sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları ve bölgedeki uyarıları dikkate almaları istendi.


