Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü kutlamaları kapsamında Hükümet Konağı önünde bir araya gelen protokol Anıt önüne kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Anıt önüne Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı çelenkleri sunuldu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından tören sona erdi.


Alaplı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı
Yenice’de altyapı seferberliği sürüyor
Yenice Belediyesi, ilçenin geleceğine yönelik altyapı yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde devam eden su ve doğalgaz altyapı çalışmalarıyla daha modern ve güçlü bir Yenice hedefleniyor.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karaka, ilçenin dört bir yanında ekiplerin yoğun bir çalışma yürüttüğünü belirterek, “Yenice’mizin geleceğine değer katacak yatırımları bir bir hayata geçirirken, su ve doğalgaz altyapı çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Uzun yıllar boyunca hemşehrilerimize hizmet edecek sağlam ve modern bir altyapı oluşturmak adına ekiplerimiz sahada yoğun mesai harcıyor” dedi.
Altyapı çalışmalarının yıl içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini ifade eden Karaka, bu yatırımlar sayesinde ilçenin daha güçlü, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir yapıya kavuşacağını söyledi.
Altyapı yatırımlarının şehirlerin görünmeyen ancak en önemli hizmetlerinden biri olduğuna dikkat çeken Karaka, “Bugün attığımız her adım; yarının daha konforlu yaşam alanlarına, daha sağlıklı bir çevreye ve daha güçlü bir Yenice’ye dönüşecektir. Vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak, yaşam kalitesini artıracak ve ilçemizin gelişimine katkı sağlayacak projeleri kararlılıkla sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Vatandaşların gösterdiği sabır, destek ve anlayışa teşekkür eden Başkan Karaka, Yenice için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Bizim gayemiz yalnızca bugünün ihtiyaçlarını karşılamak değil; çocuklarımıza ve gelecek nesillere daha modern, daha güçlü ve daha mutlu bir Yenice bırakmaktır. Durmadan çalışıyor, Yenice’nin geleceğini birlikte inşa ediyoruz” diye konuştu.

