Reklam
Reklam
alaplida 29 ekim coskusu quGMyuUI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0

Alaplı’da 29 Ekim coşkusu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Cumhuriyetin 101. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Merkez Komutanı Deniz Albay Mahmut Çınar ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından Atatürk Anıt’ına çelenk konuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi.

Törene gaziler, öğrenci ve öğretmenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Alaplı itfaiye personeli, Alaplı Belediye personeli, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, Muhtarlar, partilerin siyasi temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.

Kutlama etkinlikleri bu akşam 18:30 gerçekleştirilecek fener alayı ve yarın 11:00 de Alaplı güreş sahasında yapılacak kutlamalar ile sona erecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak defterdarligindan anlamli acilis qb5el3Zj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin