Alaplı’da “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” programı - Karabük Haber Postası
alaplida 12 mart istiklal marsinin kabulu ve mehmet akif ersoyu anma gunu programi 7igtvghg jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mart, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’da “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” programı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” dolayısıyla program düzenlendi.

Alaplı Karşıyaka Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı; saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasından sonra öğrencilerin hazırladığı ve oynadığı tiyatro gösterisi sahnelendi. Burada gazetecilere açıklamada bulunun Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle Alaplı Karşıyaka Ortaokul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından bir program düzenlendiğini belirterek, “Çok güzel bir program oldu. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın. Allah’ın izni ile asımın nesli bu ülkeyi Mehmet Akif Ersoy’un özlediği şekilde yönetecek ve uygar milletler seviyesine çıkaracak” dedi.

Programa Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, Jandarma Komutanı Teğmen İbrahim Guzgun,İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, emniyet mensupları, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi ile program son buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
taksinin bagajinda uygunsuz sartlarda et sevkiyati kameraya yansidi tM54AgNS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Taksinin bagajında uygunsuz şartlarda et sevkiyatı kameraya yansıdı

Samsun’un Atakum ilçesinde bir taksinin bagajında uygunsuz şartlarda et taşındığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine harekete geçen ekipler, işletmeye ceza uyguladı.

Atakum ilçesinde 28 plakalı bir taksinin bagajındaki etler, buradan geçen bir vatandaşın dikkatini çekti. Etler cep telefonu ile görüntülendi. Şüpheli durumu kayıt altına alan vatandaşın görüntüleri sosyal medyada paylaşması üzerine Atakum İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Belirlenen adrese giden ekipler, yaptıkları denetimde toplam 152 kilogram ete el koydu. “Hijyen kurallarına aykırı şekilde taşındığı” tespit edilen etler nedeniyle işletmeye ilk etapta 50 bin TL idari para cezası kesildi. Ayrıca adli sürecin tamamlanmasının ardından yaklaşık 260 bin TL tutarında ek ceza uygulanmasının beklendiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin