Reklam
Reklam

Alaplı’da “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” programı

alaplida 12 mart istiklal marsinin kabulu ve mehmet akif ersoyu anma gunu programi 7igtvghg jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mart, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” dolayısıyla program düzenlendi.

Alaplı Karşıyaka Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı; saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasından sonra öğrencilerin hazırladığı ve oynadığı tiyatro gösterisi sahnelendi. Burada gazetecilere açıklamada bulunun Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle Alaplı Karşıyaka Ortaokul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından bir program düzenlendiğini belirterek, “Çok güzel bir program oldu. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın. Allah’ın izni ile asımın nesli bu ülkeyi Mehmet Akif Ersoy’un özlediği şekilde yönetecek ve uygar milletler seviyesine çıkaracak” dedi.

Programa Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, Jandarma Komutanı Teğmen İbrahim Guzgun,İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, emniyet mensupları, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi ile program son buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

İçecek hırsızlığı güvenlik kamerasında

icecek hirsizligi guvenlik kamerasinda kJgL3HIy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, bir büfenin içecek dolabını zorla açarak hırsızlık yapan üç gencin o anları iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Şüphelilerin kamerayı fark ettikten sonra tişörtleriyle yüzlerini gizlemeye çalışmaları dikkat çekti.

Olay, ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir büfenin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, büfeye yaklaşan üç şüpheli şahıs, dışarıda bulunan kilitli içecek dolabını hedef aldı. Dolabın kapağını fiziki güç kullanarak zorla açan şahıslar, içeriden muhtelif içecekleri çaldı. Hırsızlık eylemini gerçekleştirdikleri esnada güvenlik kamerasının kendilerini kaydettiğini fark eden şüpheliler paniğe kapıldı. Eşkallerinin belirlenmesini engellemek amacıyla üzerlerindeki tişörtleri yüzlerine doğru çeken gençler, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Polisin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin kimlik tespiti ve yakalama çalışması başlatacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin