Reklam
Reklam

Alaplı Belediyesi Kaldırım ve Refüj Çalışmalarını Sürdürüyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Nisan, 2016 07:53 tarihinde yayınlandı
0

ZONGULDAK Alaplı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezinden geçen karayolunun orta refüjünü ihtiyaca cevap verecek şekilde yeniden düzenleme çalışmalarına başladı. Mevsim şartlarının elverişli olması sebebiyle bir süredir çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, şehir merkezinde geçen karayolun orta refüj düzenleme çalışmalarını yapıyor. Alaplı şehir merkezinde birçok sokakta devam eden çalışmalarda, eski kaldırımlar tamamen sökülerek parke ve kilitli taşlarla kaplanıyor. Diğer yandan şehrin en işlek caddelerinden biri olan yalı caddesinde yol düzenleme çalışması devam ediyor. Caddeyi genişletmek ve daha modern bir görünüme kavuşturmak için orta refüjde çalışma yapan ekipler, 200 metre uzunluğundaki caddede bordür ve kaldırımları tamamen yenileyerek orta refüjü daraltacak ve caddenin biraz daha genişlemesini sağlayarak trafik akışını rahatlatacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

yola sacilan tuglalar ulasimi tek yone dusurdu UUlfGEVh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin