Alaplı Belediyesi Kaldırım ve Refüj Çalışmalarını Sürdürüyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Nisan, 2016 07:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı Belediyesi Kaldırım ve Refüj Çalışmalarını Sürdürüyor

ZONGULDAK Alaplı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezinden geçen karayolunun orta refüjünü ihtiyaca cevap verecek şekilde yeniden düzenleme çalışmalarına başladı. Mevsim şartlarının elverişli olması sebebiyle bir süredir çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, şehir merkezinde geçen karayolun orta refüj düzenleme çalışmalarını yapıyor. Alaplı şehir merkezinde birçok sokakta devam eden çalışmalarda, eski kaldırımlar tamamen sökülerek parke ve kilitli taşlarla kaplanıyor. Diğer yandan şehrin en işlek caddelerinden biri olan yalı caddesinde yol düzenleme çalışması devam ediyor. Caddeyi genişletmek ve daha modern bir görünüme kavuşturmak için orta refüjde çalışma yapan ekipler, 200 metre uzunluğundaki caddede bordür ve kaldırımları tamamen yenileyerek orta refüjü daraltacak ve caddenin biraz daha genişlemesini sağlayarak trafik akışını rahatlatacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin