Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Nisan, 2016 07:53 tarihinde yayınlandı
0

Alaplı Belediyesi Kaldırım ve Refüj Çalışmalarını Sürdürüyor

ZONGULDAK Alaplı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezinden geçen karayolunun orta refüjünü ihtiyaca cevap verecek şekilde yeniden düzenleme çalışmalarına başladı. Mevsim şartlarının elverişli olması sebebiyle bir süredir çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, şehir merkezinde geçen karayolun orta refüj düzenleme çalışmalarını yapıyor. Alaplı şehir merkezinde birçok sokakta devam eden çalışmalarda, eski kaldırımlar tamamen sökülerek parke ve kilitli taşlarla kaplanıyor. Diğer yandan şehrin en işlek caddelerinden biri olan yalı caddesinde yol düzenleme çalışması devam ediyor. Caddeyi genişletmek ve daha modern bir görünüme kavuşturmak için orta refüjde çalışma yapan ekipler, 200 metre uzunluğundaki caddede bordür ve kaldırımları tamamen yenileyerek orta refüjü daraltacak ve caddenin biraz daha genişlemesini sağlayarak trafik akışını rahatlatacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta alkollu surucunun carptigi kadin hayatini kaybetti vNnPwuBm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın hayatını kaybetti

Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza kent merkezi Ayhan Çevik Caddesi’nde önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.A. (35) idaresindeki 60 AFM 804 plakalı Hyundai marka otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenen 57 yaşındaki Hurisel Ayça, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Hurisel Ayça, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan, polis ekiplerince yapılan kontrolde sürücü K.A.’nın 2,68 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin