Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Alan’a madencilerden büyük destek

Cumhur İttifakı Zonguldak Belediye Başkan adayı ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Türkiye Taşkömürü Üzülmez Müessese Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti.
Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nü ziyaret eden Alan, burada kurum çalışanlarından destek istedi.
Belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden çalışanlar, Alan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Asma-Dilaver İşletmesi’nde madencilerle bir araya gelen Başkan Alan, “Kıymetli maden işçisi kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Yerin metrelerce altında alın teri ile çalışmakta olan maden işçilerimize kazasız belasız işler temenni ettik. Kurum çalışanlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diledik. Allah kaza bela vermesin. Ayağınıza taş değmesin. Madenci feneri hiç sönmesin” diye konuştu.
Ziyaretlerde AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan katılırken partili yöneticiler de hazır bulundu.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cinsel saldırı suçundan 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da cinsel akın cürmünden 25 yıl 4 ay 7 gün mahpus cezası bulunan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı grupları koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, "nitelikli cinsel saldırı" hatasından 25 yıl 4 ay 7 gün mutlaklaşmış mahpus cezası ile aranan T.K. yakalandı. Şahıs, emniyetteki süreçlerinin akabinde cezaevine teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.