Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2023 20:48 tarihinde yayınlandı
0

Aktaş Şelalesi hoşluğu ile hayran bırakıyor

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yer alan Aktaş Şelalesi, ziyaretçileri kendisine hayran bırakıyor.

Düzce’nin beğenilen turistik yerlerinden olan Aktaş Şelalesi, tropikal manzarası ile ziyaretçilerini hayran bırakıyor. 50 metre yükseklikten düşen suyun sesi ve etrafını saran yeşillikler ile şelale yerli ve yabancı turistleri bekliyor.

“Tropikal bir ormanda gibiyim”

Ankara’dan Düzce’yi gezmeye gelen Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Onur Aydınoğlu, “Ankara’dan Düzce’ye gezmeye geldim. Artık Aktaş Şelalesi’ndeyim. Öncelikle şelaleden başlayayım. Şelale mükemmel. Sesi ve suyu harika. Şu anda tropikal bir ormanda üzereyim. Yolla ilgili konuşmak gerekirse kuvvetli bir yürüyüş yolu var. Taşlı, çamurlu yollardan geçiyorsunuz ve yollar büsbütün dağ. Düzgün bir yol yok. Rastgele bir kronik rahatsızlığınız var ise yahut muhakkak bir yaş üzerindeyseniz gelmek biraz sıkıntı. Fakat gelirken dahi tüm görünümler çok güzel. Şayet Düzce’ye yolunuz düşerse, Akçakoca’ya yolunuz düşerse katiyetle gelmenizi öneriyorum” sözlerini kullandı.

“Türkiye’nin en hoş yerlerinden birisi”

Ankara’ya en yakın denizi olan yerin Akçakoca olduğunu vurgulayan Aydınoğlu, “Denizi kıyısı olan Akçakoca, Ankara’ya en yakın yer. Zati denize kadar gelip burayı görmemek büyük yanılgı olur. Burası Düzce’nin, hatta Türkiye’nin en hoş yerlerinden birisi” biçiminde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda silahli saldiri duzenlenen is yerinde kimyasal sizinti 3rwL5eKR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin