Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2023 20:48 tarihinde yayınlandı
0

Aktaş Şelalesi hoşluğu ile hayran bırakıyor

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yer alan Aktaş Şelalesi, ziyaretçileri kendisine hayran bırakıyor.

Düzce’nin beğenilen turistik yerlerinden olan Aktaş Şelalesi, tropikal manzarası ile ziyaretçilerini hayran bırakıyor. 50 metre yükseklikten düşen suyun sesi ve etrafını saran yeşillikler ile şelale yerli ve yabancı turistleri bekliyor.

“Tropikal bir ormanda gibiyim”

Ankara’dan Düzce’yi gezmeye gelen Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Onur Aydınoğlu, “Ankara’dan Düzce’ye gezmeye geldim. Artık Aktaş Şelalesi’ndeyim. Öncelikle şelaleden başlayayım. Şelale mükemmel. Sesi ve suyu harika. Şu anda tropikal bir ormanda üzereyim. Yolla ilgili konuşmak gerekirse kuvvetli bir yürüyüş yolu var. Taşlı, çamurlu yollardan geçiyorsunuz ve yollar büsbütün dağ. Düzgün bir yol yok. Rastgele bir kronik rahatsızlığınız var ise yahut muhakkak bir yaş üzerindeyseniz gelmek biraz sıkıntı. Fakat gelirken dahi tüm görünümler çok güzel. Şayet Düzce’ye yolunuz düşerse, Akçakoca’ya yolunuz düşerse katiyetle gelmenizi öneriyorum” sözlerini kullandı.

“Türkiye’nin en hoş yerlerinden birisi”

Ankara’ya en yakın denizi olan yerin Akçakoca olduğunu vurgulayan Aydınoğlu, “Denizi kıyısı olan Akçakoca, Ankara’ya en yakın yer. Zati denize kadar gelip burayı görmemek büyük yanılgı olur. Burası Düzce’nin, hatta Türkiye’nin en hoş yerlerinden birisi” biçiminde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
AW719503 01
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 11:56 tarihinde yayınlandı
0

Karabüklü hakem Belder, Süper Lig’de maç yönetecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) açıkladığı 2026-2027 sezonu üst klasman hakemleri listesinde Karabüklü hakem Mustafa Hakan Belder de yer aldı.
TFF’nin açıkladığı ve Türkiye’nin 22 farklı ilinden 55 hakemin yer aldığı listede bulunan Belder, 2026-2027 sezonunda Süper Lig maçlarında görev yapacak.
Hakemlik kariyerine 2012 yılında başlayan Mustafa Hakan Belder, yaklaşık 9 yıldır klasman hakemi olarak görev yapıyor. Belder, bugüne kadar TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarında orta hakem, TFF 1. Lig karşılaşmalarında ise dördüncü hakem olarak görev aldı. Video Yardımcı Hakem (VAR) sertifikasına da sahip olan Belder, üst klasman müsabakalarında Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) olarak da görev yaptı.
Üst klasman hakemleri listesine giren Belder, 2026-2027 sezonunda Süper Lig’de görev alarak Karabük‘ü hakemlik alanında temsil edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin