Zonguldak Belediye Lideri Ömer Selim Alan ve beraberindekiler, çalışmaları devam eden akıllı kavşakta incelemelerde bulundu.
AK Parti Zonguldak Vilayet Lideri Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Lideri Hüseyin Yıldız ve Zonguldak Belediye Lideri Ömer Selim Alan, yıkılması planlanan Fevkani Köprüsü’ne alternatif olarak yapılan çelik köprü ve akıllı kavşakta incelemelerde bulundu. Hayata geçirilecek olan köprüye 2023 Köprüsü, akıllı kavşağa da Ayyıldız Kavşağı isminin verildiği öğrenildi.
Zonguldak Belediye Lideri Ömer Selim Alan, “’2023 Köprüsü’ ve ’Ayyıldız Kavşağı’mızda sona yaklaşıyoruz. Kent merkezimizde bir müddettir çalışmaları devam eden ve artık sona yaklaştığımız ’2023 Köprüsü’ ve ’Ayyıldız Kavşağı’nda incelemelerde bulunduk. Zonguldak’ımıza kıymet katacak projelerimize durmaksızın devam edeceğiz. Kentimize iyi uğurlu olsun inşallah” sözlerine yer verdi.


Akıllı kavşakta incelemelerde bulundular
Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı
Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

