blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Akçaşehir Sosyal Tesisleri açıldı

Düzce’nin denize kıyısı olan ilçesi Akçakoca’da Akçaşehir Toplumsal Tesisleri düzenlenen programla açıldı. Denize sıfır açılan tesiste bungolov ve apart daireler vatandaşların hizmetine sunuldu.
Düzce Valiliği vilayet genelindeki turizm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan altyapı bir yandan üstyapı çalışmalarını yapan Vilayet Özel Yönetimi kentin denize açılan kapısı olan Akçakoca’da toplumsal tesis yaptı. Bungolov ve apart odaların yer aldığı Akçaşehir toplumsal tesisleri düzenlenen merasimle hizmete alındı. Yaz ve kış döneminde vatandaşların kullanımında olacak tesisler denize sıfır konsepti ile dikkat çekiyor.

"Güçlü bir tanıtım içerisindeyiz"
Açılış programına katılan Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Düzce her kesimde yükselen pozisyona geldi. 81 vilayet içerisinde sosyo ekonomik bilgiler içerisinde birinci 20’deyiz. Fakat coğrafyasının yüzde 60’ı orman olup onlarca yaylası, onlarca şelalesi, onlarca göleti ve 30 kilometre kıyı bandı bulunan bir vilayette turizmde istenilen noktada değildik. Geldiğimiz noktada artık güçlü bir tanıtma faaliyeti içerisindeyiz. Düzce artık turizm noktasında da potansiyeli duyulur hale geldi. Günden güne gelecek turistlere hizmet etme noktasında kâfi altyapı çalışmalarını yapıyoruz. Akçaşehir toplumsal tesisleri kentimize iyi olsun" dedi.

"2 proje birden yürütüyoruz"
Turizm planı hazırladıklarını lisana getiren Düzce Belediye Lideri Dr. Faruk Özlü, "2 proje daha yürütüyoruz. Bunlardan birisi Düzce’nin turizm master planıdır. Buna başladık. Vilayetimizin Akçakoca dahil turizm master planını yapıyoruz. İkincisi yalnızca Düzce’nin değil bulunduğumuz bölgenin yanı Batı Kardeniz bölgesinin master turizm planını yapıyoruz. Bizim içinde bulunduğumuz bölgenin doğal turizm hudutları Düzce, Zonguldak, Bartın, Safranbolu, Amasra, Kastamonu ve Bolu’dan oluşuyor. Münasebetiyle bu 6 vilayetimizi kapsayan bölgenin turizm master planını yapıyoruz. Biliyorsunuz bir birlik var Batı Karadeniz Kalkınma Birliği o birliğin başkanı benim bu birliği inşallah önümüzdeki günlerde Batı Karadeniz Turizm Birliği’ne dönüştüreceğiz ve bölgenin turizm planını yapıcağız" tabirlerini kullandı.
Programda Düzce milletvekilleri Ercan Öztürk ve Ayşe Keşir ile Vilayet Özel Yönetimi Genel Sekreteri Nuri Çelik ve İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç’un tesislerin iyi olmasını dilemesinin akabinde tesis açılışı gerçekleştirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

TFF 3. Lig: Pazarspor: 1 – Karabük İdman Yurdu: 0

TFF 3. Lig 3. Grup 14. hafta maçında Pazarspor, sahasında karşılaştığı Karabük İdman Yurdu’nu 1-0 mağlup etti.

Hakemler: Bekir Doğan, Ahmet Yılmaz Oğuz, Anıl Çiftçi
Pazarspor: Ahmet Çağrı Güney, Aras Aydın, Emre Akgün, Serhat Hazır, Ali Alperen Çelik (Enes Tonyalı dk. 90+1), Erhan Şengül, Gökmen Aydoğdu, Şükrü Göksu Öner (Niyazi Kılıç dk. 68), Eren Türkkal, Mehmet Can Davarcıoğlu (İbrahim Metin dk. 90+1), Ali Burak Atmaca
Karabük İdman Yurdu: Furkan Yasin Çevik, Kağan Köroğlu, Muhammet Salih Kaya, Muhammed Semih Kocatürk, Samet Balkaya, Mert Özyıldırım, Ege Okka, Caner Can Kaya (Mustafa Yılmaz dk. 46), Ahmet Türkyılmaz (Arda Kartal dk. 46, Furkan Kilik dk. 81), Seyit Ali Kahya, Kaan Erdoğan
Gol: Emre Akgün (dk. 62) (Pazarspor)
Sarı kartlar: Erhan Şengül (Pazarspor), Samet Balkaya, Kağan Köroğlu, Şükrü Göksu Öner (Karabük İdman Yurdu)

Bizi sosyal medyadan takip edin