blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akçakoca’da denize girilmemesi kararı alındı

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Akçakoca ilçesinde olumsuz hava ve deniz kaideleri nedeniyle Kaymakamlık denize girilmemesi istikametinde karar verdi.
Akçakoca Kaymakamlığı toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda denize girilmemesi kararı alındığını bildirdi. Açıklamada, "Olumsuz hava ve deniz kuralları nedeniyle; Kaymakamlığımızca 26 Temmuz 2025 tarihinde saat 14.30 prestijiyle Akçakoca ilçemizdeki tüm plaj ve kıyılarda denize girilmemesi tarafında karar alınmıştır. Can güvenliği nedeniyle vatandaşlarımızın denize girmemeleri konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini değerle rica ediyoruz" denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 17:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’teki Yangın 4. Gününde

Karabük'te 4 gündür devam eden orman yangını rüzgarın etkisiyle hızla yayılmaya devam ediyor.
74 saattir kontrol altına alınmaya çalışılan yangın Üçbaş, Sofular ve Aktaş köylerine doğru ilerleyerek yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Daha önce tedbir amaçlı boşaltılan köylerde alevlerin önünü kesmek için havadan ve karadan müdahale devam ederken, etkili olan rüzgar nedeniyle ekipler zaman zaman sıkıntı yaşıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.