Reklam
Reklam
akcakoca sahilleri tiklim tiklim doldu EDm9U1Dy jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0

Akçakoca sahilleri tıklım tıklım doldu

Akçakoca’da sahiller tıklım tıklım dolu.

Batı Karadeniz’in en önemli turizm ilçelerinden biri olan Düzce’nin Akçakoca ilçesinde sahiller tıklım tıklım doldu. Kurban Bayramının 3’üncü günü yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. 35 kilometrelik sahil şeridine sahip olan Akçakoca’da turistler denize girerek serinledi. Yoğun kalabalık nedeniyle trafik de aksamalar olurken, otellerde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Ayrıca, 28 bin kişinin yaşadığı ilçede bayramın 3’üncü günü 100 bine çıktığı tahmin edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin