Akçakoca’da sahiller tıklım tıklım dolu.
Batı Karadeniz’in en önemli turizm ilçelerinden biri olan Düzce’nin Akçakoca ilçesinde sahiller tıklım tıklım doldu. Kurban Bayramının 3’üncü günü yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. 35 kilometrelik sahil şeridine sahip olan Akçakoca’da turistler denize girerek serinledi. Yoğun kalabalık nedeniyle trafik de aksamalar olurken, otellerde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Ayrıca, 28 bin kişinin yaşadığı ilçede bayramın 3’üncü günü 100 bine çıktığı tahmin edildi.


0
Akçakoca sahilleri tıklım tıklım doldu
0
0
Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor
Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.
Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

