Akçakoca sahilleri boş kaldı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2024 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Akçakoca sahilleri boş kaldı

Düzce’nin Karadeniz’e açılan kapısı Akçakoca’da deniz suyu sıcaklığının 25 derecelere kadar düşmesi sonrasında sahiller boş kaldı.

Sonbahar aylarının gelmesi ile birlikte hava sıcaklıklarının Düzce’de 30 derecelerde seyretmesine rağmen Akçakoca’da sahiller boş kaldı. Deniz suyu sıcaklığının 25 dereceye düşmesi, fındık sezonunun sonlarına gelinmesi ve okulların açılması sebebi ile Düzce’nin Karadeniz’e açılan kapısında sahiller boşaldı. Denizde dalgaların azalması, sakinliğin geldiği Akçakoca’da sahiller havadan drone ile görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sehir girislerine estetik gorunum kazandiriliyor 7ZeJTxXB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Şehir girişlerine estetik görünüm kazandırılıyor

Karabük Belediyesi, şehir girişlerinde cephe iyileştirme ve peyzaj çalışmalarına başladı.

Karabük Belediyesi, şehir estetiğini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında, dik yamaç yapısı nedeniyle bugüne kadar değerlendirilemeyen alanlarda cephe iyileştirme ve peyzaj uygulamalarını hayata geçirdi.

Çalışmaların ilk etapta üç şehir girişi ve iki battı-çıktı noktasında yürütüldüğü bildirildi. Proje ile kente girişlerde daha düzenli ve estetik bir görünüm oluşturulması hedefleniyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada, şehir genelinde estetik düzenlemelere önem verdiklerini belirtti.

Çetinkaya, dik yamaçlar nedeniyle kullanılamayan alanların projeyle değerlendirildiğini ifade etti.

Çalışmaların kent genelinde farklı noktalarda devam ettiği ve tamamlandığında şehir girişlerinde daha bütüncül bir görünüm sağlanmasının planlandığı kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin