Akçakoca sahilleri boş kaldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2024 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Akçakoca sahilleri boş kaldı

Düzce’nin Karadeniz’e açılan kapısı Akçakoca’da deniz suyu sıcaklığının 25 derecelere kadar düşmesi sonrasında sahiller boş kaldı.

Sonbahar aylarının gelmesi ile birlikte hava sıcaklıklarının Düzce’de 30 derecelerde seyretmesine rağmen Akçakoca’da sahiller boş kaldı. Deniz suyu sıcaklığının 25 dereceye düşmesi, fındık sezonunun sonlarına gelinmesi ve okulların açılması sebebi ile Düzce’nin Karadeniz’e açılan kapısında sahiller boşaldı. Denizde dalgaların azalması, sakinliğin geldiği Akçakoca’da sahiller havadan drone ile görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
222 8
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
27 Nisan, 2026 15:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi marangozhanesini büyüttü

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, belediye bünyesindeki marangozhanenin büyütüldüğünü ve üretim kapasitesinin artırıldığını açıkladı.

Yapılan yeni düzenlemeyle birlikte marangozhaneye 800 metrekarelik ek alan kazandırılırken, üretim hattına 4 yeni makine dahil edildi. Çizgi yatar, freze, planya ve kalınlık makinelerinin eklenmesiyle birlikte hem üretim hızının hem de işleme kapasitesinin önemli ölçüde arttığı belirtildi.

Başkan Çetinkaya, yapılan yatırımla ilgili yaptığı açıklamada, “Marangozhanemizi büyüttük, üretim gücümüzü artırdık. 800 m² yeni alan, 4 yeni makine ile üretimi artırdık, hizmet ağını genişlettik. Artık daha hızlı ve daha seri üretim yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Belediye yetkilileri, kapasite artışıyla birlikte kent genelindeki belediye hizmetlerinin daha hızlı ve etkin şekilde karşılanacağını vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin