Ramazan Öztürk tarafından
05 Ocak, 2024 15:29 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akbaş’tan Yenice’de Okullara Ziyaret

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Yenice İlçesinde inşaatı devam eden Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin 100 öğrenci kapasiteli Pansiyon Binasında incelemelerde bulundu.

Yenice İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Çorbacı'nın da hazır bulunduğu incelemede, firma yetkililerinden pansiyon inşaatı hakkında bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, inşaat çalışmalarının planlanan süre içerisinde tamamlanması, herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi noktasında talimatlarda bulundu. blank YENİCE ANADOLU LİSESİNİ ZİYARET İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş  Yenice Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Okul Müdürü Hasan Cebecik'ten okulun eğitim-öğretim ve fiziki durumu hakkında bilgiler alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş daha sonra sınıf ziyareti gerçekleştirdi. Öğrenciler ile gelecek hedefleri noktasında sohbet eden Müdür Akbaş, onlara akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda kendilerini geliştirmelerini, kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını bunlar ile birlikte değerlerimizi ve kültürümüzü de hayatlarına aksettirmeleri noktasında tavsiyelerde bulundu. Ziyaret kapsamında öğretmenler ile de bir araya gelen Akbaş, Eğitim-Öğretim faaliyetleri ve Eğitim Kenti Karabük Projesi konuları hakkında değerlendirmelerde bulunmasının akabinde öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi. İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ'a ziyaretlerinde İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Şevket Küçükzoroğlu ve Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çorbacı eşlik etti. (Ramazan Öztürk)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Polis, ayçiçeği tarlasının ortasına ekili 5 bin 230 kök kenevir ele geçirdi

Samsun’da polis takımları ayçiçeği tarlasının ortasına ikinci bir tarla oluşturularak 5 bin 230 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Cürümlerle Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü gruplarınca, uyuşturucu unsur üretimi ve kaçakçılığına yönelik yürütülen ortak çalışmalar kapsamında Vezirköprü ilçesinde, İ.A. (63) ve H.G. (35) isimli şahısların kullanımında bulunan tarlada yapılan denetimlerde, ayçiçeği ekili alanın içerisinde başka bir kısım halinde oluşturulan alanda 5 bin 230 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Ekili kenevirler polis grupları tarafından sökülürken, olayla ilgili İ.A. ve H.G. hakkında isimli süreç başlatıldı.
Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin