Karabük Postası tarafından
18 Eylül, 2021 09:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Akbaş, Çelik İş Ortaokulunu ziyaret etti

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş  okul ziyaretlerini devam ediyor. İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş beraberinde Şube Müdürü Muhammet Nuri Ataseven ile birlikte  Çelik İş Ortaokulunu ziyaret etti. Okul ziyaretinde ilk olarak teneffüs arasında olan öğrencilerin etkinliklerine katılarak onlarla eğlenceli oyunlarına ortak olan İl Millî Eğitim Müdürü Akbaş, daha sonra öğrencilerin sosyal etkinliklerine dahil oldu. Ardından sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti ve tavsiyelerde bulundu. Derslik ziyaretinin ardından okul idarecilerinden okulların mevcut durumu ve salgına karşı alınan tedbirler hakkında bilgi alan Akbaş, okuldaki herhangi bir olumsuzluk olması durumunda anlık iletişim kurulması gerektiğine vurgu yaparak "Okulda her şey yolunda ilerliyor. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin keyifleri yerinde. Devletimizin kendilerine sunmuş olduğu ücretsiz ders kitaplarını en etkili şekilde kullanıyorlar. Ders kitaplarımızda öğrencilerimizin kendilerini geliştirebileceği her türlü bilgi mevcuttur. Bu anlamda bu zorlu süreci başarılı bir şekilde idame ettirdikleri için okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yurt dışında olan Katarlının dairesini basan su 6 esnafı mağdur etti

Bolu’da Katar uyruklu ev sahibi yurt dışında olduğu için 15 gündür müdahale edilemeyen evdeki su sızıntısı, apartmanın altındaki 6 iş yerini kullanılamaz hale getirdi. Tavanlardan akan sular nedeniyle ürünleri zarar gören ve elektrik kontağı tehlikesi nedeniyle dükkanlarının elektriği kesilen esnaf, telefonla ulaştıkları ev sahibinin "Yurt dışındayım, gelemem" cevabı üzerine polise giderek şikayetçi oldu.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bulunan apartmandaki bir dairede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Katar uyruklu bir kişiye ait dairede yaklaşık 15 gün önce su sızıntısı başladı. Ev sahibinin yurt dışında olması nedeniyle daireye müdahale edilemedi. Alt katta bulunan esnafın telefonla ulaştığı ev sahibi iddiaya göre, "Yurt dışındayım, gelemem, bir şey yapamam" dedi. İlk olarak pilavcı dükkanına ulaşan su, daha sonra kırtasiye ve yanındaki börekçi dükkanına kadar yayıldı. Özellikle kırtasiye dükkanının tavanından damlayan sular, çok sayıda ürünü kullanılamaz hale getirdi. Merdiven yardımıyla dairenin içine bakıldığında evin içerisinde yaklaşık 10 santimetre yüksekliğinde su birikintisi olduğu tespit edildi. Suyun apartman girişine kadar ulaşması ve elektrik panolarına akması üzerine esnaf, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ile SEDAŞ’a bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik gerekçesiyle apartmanın elektriğini tamamen kesti. Yaşanan olayın ardından 6 esnaf, karakola giderek şikayetçi oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin