Akay'ın Önergesi "Sanayi Günü"ne Taş Koydu - Karabük Haber Postası
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
19 Eylül, 2023 14:53 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:57
0
1

Akay’ın Önergesi “Sanayi Günü”ne Taş Koydu

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay 3 Nisan Sanayi Günü için TBMM’ne Kanun teklifi verdi, AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, ise “3 Nisan Sanayi  Günü için Kanun düzenlemeye ihtiyacımız yok” dedi.

Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin  (KASİD)  tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, 3 Nisan Sanayi Günü için Kanun düzenlemesine ihtiyaç olmadığını söyledi. Keskinkılıç’ın bu konuşması akıllara  CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay’ın 3 Nisan’ın Sanayi Günü ilan edilmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi”ne (TBMM) verdiği soru önergesini getirdi. Akay’ın verdiği önergenin TBMM tarafından kabul görmesi halinde CHP’ye puan kazandıracağı için AK Parti cephesinde endişelere yol açtığı ifade ediliyor.

KANUN DÜZENLEMEYE İHTİYACIMIZ YOK

Her sene 3 Nisan’ın Karabük’te  inatla kutlanmaya devam edilmesi halinde kabul göreceğini belirten AK Parti Milletvekili Ali Keskinkılıç, “Bunun için kanunu düzenlemeye ihtiyacımız yok. Dünyadaki bütün kutlanan günler ve  haftalar bir başlangıçta yapılmıştır. Biz her sene  Karabük’te  3 Nisan Sanayi olarak kutlamaya inatla devam edersek, KASİD  Başkanı Çetin  İpek Başkan İstanbul’da Boğaz Köprüsü’ne 3 Nisan Sanayi günü pankartını asmaya devam ederse merak etmeyin 3 Nisan Sanayi günü olarak kabul edilir ve kutlanmaya devam edilir, biz şunu yapmak zorundayız ısrarla 3 Nisan Sanayi günü kutlamasını devam ettirmeliyiz. Pandemi nedeniyle bir takım çalışmaları yapamadık İnşallah Allah nasip ederse bu sene 3 Nisan’da bütün Sanayi odalarını Karabük’e davet ederek geniş kapsamlı bir çalışma yapalım ve burada 3 Nisan Sanayi Günü kutlamalarını  da yapmaya başlayalım ve onu tüm Türkiye’ye de duyuralım.  Merak etmeyin bütün bunlar bir süre sonra kabul görür ve bütün Türkiye’de de 3 Nisan Sanayi günü olarak kutlamaya başlanır” dedi. (Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin
ormanlik alanda cikan yangin buyumeden sonduruldu KC1e4pVv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Cide ilçesinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangını fark eden vatandaşlar durumu Cide Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden ekiplerin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin