Karabük Postası tarafından
25 Mayıs, 2015 14:50 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Akay: ” Karabük ve İlçelerinde Ezberleri Bozuyoruz”

CHP Karabük Milletvekili Adayı Mustafa Akay seçim çalışmalarını değerlendirdi CHP Karabük Milletvekili Adayı Mustafa Akay, yaptığı açıklamada, "Karabük ve ilçelerinde ezberleri bozuyoruz" dedi. CHP Milletvekili Adayı Mustafa Akay, yaptığı açıklamada, çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulundu. Akay, "Görülüyor ki, 13 yıllık iktidarda metal yorgunluğu tüm örgütlere sirayet edecek denli büyümüş. İktidar partisinin parti büyükleri de, adayları da, örgütleri tam anlamıyla metal yorgunluğuna yenik düşmüşler. Karabük ve tüm ilçelerinde dinamik olan, Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri. Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri gece-gündüz, dağ-bayır çalışarak, zafere ulaşmaya kilitlenmişler. Gezdiğimiz, ziyaret ettiğimiz ilce ve köylerde, işyerlerinde partimize ve adaylarımıza büyük bir teveccüh olduğu somut bir şekilde gözleniyor. Cumhuriyet Halk Partisi Karabük ve ilçelerinde ezberleri bozuyor. Bunun en bariz örneği, üç liderin Karabük'te yaptığı mitinglerde somut bir şekilde ortaya çıktı. Karabük'te yaptığımız miting Türkiye'de yankı buldu. Komşu illerden taşımanın yapılmadığı, binlerce korumanın olmadığı, kamudaki bürokratların zorla mitinge getirilmediği, döner ekmek, dondurmanın dağıtılmadığı, ancak ve ancak; insanların gönülden geldikleri mitingimizdeki coşku Karabük'te bir şeylerin değiştiği muştusunu verdi. Karabük'te CHP gümbür gümbür, emin adımlarla geliyor. Bu geliş, CHP'nin kurduğu Karabük'ün de aynı zamanda kurtuluşu olacaktır. Bu kurtuluşta iyi bir kurtuluş olacaktır. Taşeron firmalarda çalışanların dahi partinin izniyle işe alındığı, işçinin, emekçinin, esnafın sömürülmesinin katmerleştiği düzeni sona erdirecek bir kurtuluş olacaktır. En ücra köye de gidiyoruz, kente de gidiyoruz. Görüyoruz ki, insanların gözlerinin içi gülüyor. Bir an önce gelin diyor insanlar bize. Bu zulme, bu esarete, bu hiyanete, bu sömürüye, bu yolsuzluğa son vermeye gelin diyorlar. Biz de onlara söz veriyoruz. Geleceğiz ve yolsuzluğa son vereceğiz. Emeğin sömürülmesine dur demek için , Karabük'ün ekonomisinin yandaşların elinden hak edenin eline verileceği düzeni kurmak için geleceğiz. İnsanımızı sevdiğimiz için, Karabük'ümüzü sevdiğimiz için, vatanımızı sevdiğimiz için geleceğiz. Biz, CHP olarak 15 yılda 15 milyon genç yarattık, bunlar 13 yılda 17 milyon yoksul yarattılar. Bu hain düzene son vermek için geleceğiz. Geleceğiz ve insanlarımızı güldüreceğiz" şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

SNX Türkiye Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nda ilk gün tamamlandı

Bu yıl Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Handüzü Yaylası’nda düzenlenen SNX Türkiye Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nda ilk gün sıralama yarışlarıyla tamamlandı.
Uluslararası organizasyonun ilk gününde, Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Handüzü Yaylası’nda gerçekleştirilen yarışlar büyük ilgi gördü. Sporcuların zorlu doğa koşullarında sergilediği performanslar izleyenlerden alkış alırken, Handüzü Yaylası’nda görsel şölen oluşturdu. Etkinlik alanını dolduran vatandaşlar, Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası heyecanını yakından takip etme fırsatı buldu. Organizasyonun ilk etabında kadınlar ve erkekler kategorilerinde 650 metre uzunluğundaki pistte antrenman ve sıralama turları yapıldı. Karla kaplı zorlu parkurda gerçekleştirilen mücadelelerde ABD, Finlandiya, İsveç, Norveç, Çekya ve İtalya’nın da aralarında bulunduğu 8 ülkeden, 7 kadın ve 21 erkek sporcu, antrenmanların ardından sıralama turlarında piste çıktı.
Kadınlar kategorisinde iki ayrı sıralama etabı gerçekleştirilirken, erkekler kategorisinde ise iki grup halinde yapılan sıralama turlarının yanı sıra son şans turları da düzenlenerek ilk gün programı tamamlandı.

İhsan Selim Baydaş: "Dünyanın bir çok yerinden gelen sporcularla muhteşem bir başlangıç yaptık"
Rize’nin kış sporları olarak tesisleşmeyle birlikte bu tip organizasyonlar için kalıcı kalıcı bir hal alacağını ve bu vizyon için çalışmaların sürdüğünü dile getiren Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, "Arkamızda muhteşem Kaçkar Dağları var, karşımızda Karadeniz var. İki güzelliği aynı anda görüyoruz. Etkinliğimizi aylar süren bir çalışma neticesinde gerçekleştiriyoruz. Dünyanın bir çok yerinden gelen sporcularla muhteşem bir başlangıç yaptık. Her yer cıvıl cıvıl. Hemşehrilerimiz hem yayla keyfi çıkarıyor. Hem hava harika hem ortam harika. Bu organizasyonların devam edeceğini ancak bununla kalmayacağını, yavaş yavaş kış tesisleşmesinin, kış sporlarının kalıcı merkezi haline geleceğini de söylüyoruz. Bunlar bunun ilk adımları olacak" ifadelerini kullandı.

Ahmet Temurci: "Handüzü aslında federasyon tarafından bilinçli bir tercih"
Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Temurci ise Handüzü’nün rastgele seçilmediğinin altını çizerek, "Biz bakanlık olarak bu programa sadece bir turizm etkinliği olarak bakmıyoruz. Bakanlığımızın uzun vadede bir spor turizmi vizyonu var. Bu etkinlikte o vizyonun sahadaki en güçlü örneklerinden bir tanesi. Dünya Kar Motosikleti şampiyonası dünyanın en önde gelen organizasyonlarından bir tanesi. Handüzü’nün seçilmesi bir rastlantısal durum değil. Rize aslında bu organizasyona hazırlandı. Handüzü aslında federasyon tarafından bilinçli bir tercih. Burada ki kar kalitesi, zemin yapısı, güvenlik alanları birçok anlamda farklı unsurlar birlikte değerlendirildi. Ve burada organizasyonun yapılmasına karar verilmeden önce birçok defa teknik inceleme ve gezilerde bulunuldu. Bu incelemelerin sonucunda organizasyon için Handüzü yeterli bulunarak, buraya verildi" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin