Akay: " Karabük ve İlçelerinde Ezberleri Bozuyoruz" - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mayıs, 2015 14:50 tarihinde yayınlandı
0
0

Akay: ” Karabük ve İlçelerinde Ezberleri Bozuyoruz”

CHP Karabük Milletvekili Adayı Mustafa Akay seçim çalışmalarını değerlendirdi
CHP Karabük Milletvekili Adayı Mustafa Akay, yaptığı açıklamada, “Karabük ve ilçelerinde ezberleri bozuyoruz” dedi.
CHP Milletvekili Adayı Mustafa Akay, yaptığı açıklamada, çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulundu. Akay, “Görülüyor ki, 13 yıllık iktidarda metal yorgunluğu tüm örgütlere sirayet edecek denli büyümüş. İktidar partisinin parti büyükleri de, adayları da, örgütleri tam anlamıyla metal yorgunluğuna yenik düşmüşler. Karabük ve tüm ilçelerinde dinamik olan, Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri. Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri gece-gündüz, dağ-bayır çalışarak, zafere ulaşmaya kilitlenmişler.
Gezdiğimiz, ziyaret ettiğimiz ilce ve köylerde, işyerlerinde partimize ve adaylarımıza büyük bir teveccüh olduğu somut bir şekilde gözleniyor. Cumhuriyet Halk Partisi Karabük ve ilçelerinde ezberleri bozuyor.
Bunun en bariz örneği, üç liderin Karabük’te yaptığı mitinglerde somut bir şekilde ortaya çıktı. Karabük’te yaptığımız miting Türkiye’de yankı buldu. Komşu illerden taşımanın yapılmadığı, binlerce korumanın olmadığı, kamudaki bürokratların zorla mitinge getirilmediği, döner ekmek, dondurmanın dağıtılmadığı, ancak ve ancak; insanların gönülden geldikleri mitingimizdeki coşku Karabük’te bir şeylerin değiştiği muştusunu verdi. Karabük’te CHP gümbür gümbür, emin adımlarla geliyor. Bu geliş, CHP’nin kurduğu Karabük’ün de aynı zamanda kurtuluşu olacaktır. Bu kurtuluşta iyi bir kurtuluş olacaktır. Taşeron firmalarda çalışanların dahi partinin izniyle işe alındığı, işçinin, emekçinin, esnafın sömürülmesinin katmerleştiği düzeni sona erdirecek bir kurtuluş olacaktır. En ücra köye de gidiyoruz, kente de gidiyoruz. Görüyoruz ki, insanların gözlerinin içi gülüyor. Bir an önce gelin diyor insanlar bize. Bu zulme, bu esarete, bu hiyanete, bu sömürüye, bu yolsuzluğa son vermeye gelin diyorlar. Biz de onlara söz veriyoruz. Geleceğiz ve yolsuzluğa son vereceğiz. Emeğin sömürülmesine dur demek için , Karabük’ün ekonomisinin yandaşların elinden hak edenin eline verileceği düzeni kurmak için geleceğiz. İnsanımızı sevdiğimiz için, Karabük’ümüzü sevdiğimiz için, vatanımızı sevdiğimiz için geleceğiz. Biz, CHP olarak 15 yılda 15 milyon genç yarattık, bunlar 13 yılda 17 milyon yoksul yarattılar. Bu hain düzene son vermek için geleceğiz. Geleceğiz ve insanlarımızı güldüreceğiz” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
22 yil hapis cezasi bulunan firari saklandigi evde yakalandi 3fJF4nlM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mart, 2026 20:38 tarihinde yayınlandı
0
0

22 yıl hapis cezası bulunan firari saklandığı evde yakalandı

Samsun’un İlkadım ilçesinde hırsızlık suçundan hakkında 22 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahıs, saklandığı evde jandarma operasyonuyla yakalanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında A.Ç.’nin saklandığı adres tespit edildi. Belirlenen eve düzenlenen operasyonda yakalanan şahsın, “hırsızlık” suçundan 22 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan A.Ç., jandarmadaki işlemlerinin ardından Samsun Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin