Reklam
Reklam

Akay: ” Karabük ve İlçelerinde Ezberleri Bozuyoruz”

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mayıs, 2015 14:50 tarihinde yayınlandı
0

CHP Karabük Milletvekili Adayı Mustafa Akay seçim çalışmalarını değerlendirdi
CHP Karabük Milletvekili Adayı Mustafa Akay, yaptığı açıklamada, “Karabük ve ilçelerinde ezberleri bozuyoruz” dedi.
CHP Milletvekili Adayı Mustafa Akay, yaptığı açıklamada, çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulundu. Akay, “Görülüyor ki, 13 yıllık iktidarda metal yorgunluğu tüm örgütlere sirayet edecek denli büyümüş. İktidar partisinin parti büyükleri de, adayları da, örgütleri tam anlamıyla metal yorgunluğuna yenik düşmüşler. Karabük ve tüm ilçelerinde dinamik olan, Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri. Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri gece-gündüz, dağ-bayır çalışarak, zafere ulaşmaya kilitlenmişler.
Gezdiğimiz, ziyaret ettiğimiz ilce ve köylerde, işyerlerinde partimize ve adaylarımıza büyük bir teveccüh olduğu somut bir şekilde gözleniyor. Cumhuriyet Halk Partisi Karabük ve ilçelerinde ezberleri bozuyor.
Bunun en bariz örneği, üç liderin Karabük’te yaptığı mitinglerde somut bir şekilde ortaya çıktı. Karabük’te yaptığımız miting Türkiye’de yankı buldu. Komşu illerden taşımanın yapılmadığı, binlerce korumanın olmadığı, kamudaki bürokratların zorla mitinge getirilmediği, döner ekmek, dondurmanın dağıtılmadığı, ancak ve ancak; insanların gönülden geldikleri mitingimizdeki coşku Karabük’te bir şeylerin değiştiği muştusunu verdi. Karabük’te CHP gümbür gümbür, emin adımlarla geliyor. Bu geliş, CHP’nin kurduğu Karabük’ün de aynı zamanda kurtuluşu olacaktır. Bu kurtuluşta iyi bir kurtuluş olacaktır. Taşeron firmalarda çalışanların dahi partinin izniyle işe alındığı, işçinin, emekçinin, esnafın sömürülmesinin katmerleştiği düzeni sona erdirecek bir kurtuluş olacaktır. En ücra köye de gidiyoruz, kente de gidiyoruz. Görüyoruz ki, insanların gözlerinin içi gülüyor. Bir an önce gelin diyor insanlar bize. Bu zulme, bu esarete, bu hiyanete, bu sömürüye, bu yolsuzluğa son vermeye gelin diyorlar. Biz de onlara söz veriyoruz. Geleceğiz ve yolsuzluğa son vereceğiz. Emeğin sömürülmesine dur demek için , Karabük’ün ekonomisinin yandaşların elinden hak edenin eline verileceği düzeni kurmak için geleceğiz. İnsanımızı sevdiğimiz için, Karabük’ümüzü sevdiğimiz için, vatanımızı sevdiğimiz için geleceğiz. Biz, CHP olarak 15 yılda 15 milyon genç yarattık, bunlar 13 yılda 17 milyon yoksul yarattılar. Bu hain düzene son vermek için geleceğiz. Geleceğiz ve insanlarımızı güldüreceğiz” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

TBMM’de Fezleke Gündemi: Karabük’ten Cevdet Akay da listede

0123
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 10:57 tarihinde yayınlandı
0 0

CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in de aralarında bulunduğu 12 milletvekili hakkında hazırlanan 14 dokunulmazlık dosyası Meclis’e ulaştı.

Fezleke sunulan isimlerden biri de CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay oldu.

TBMM Başkanlığına CHP Grup Başkanı Özgür Özel dahil 12 milletvekili hakkında 14 dokunulmazlık dosyası sunuldu.

12 milletvekili hakkında 14 fezleke TBMM Başkanlığı’na sunuldu. CHP Grup Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Yeni Yol Ankara Milletvekili Mesut Doğan hakkında dokunulmazlık dosyaları TBMM’ye sunuldu. Özgür Özel hakkında 2 dosya bulunuyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin