Karabük Postası tarafından
23 Ağustos, 2023 14:30 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 24.08.2023 10:52
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akay: “İktidar Karabüklülere Yol Çilesi Çektiriyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Milletvekili Cevdet Akay, 22 yıllık AKP iktiraının Karabük'ün 70 kilometrelik stabilize yolunu görmezden geldiğini belirterek, yol yapmakla övünen iktidarın Karabüklülere yol çilesi çektirdiğini söyledi. CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, Karabük’ün Merkez’in en uç noktasındaki köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Milletvekili Akay, Karabük’ün Merkez ilçesinde yaklaşık 70 km uzaklıkta bulunan Karaşar köyünün stabilize yolla ulaşımının sağlandığını ifade ederek, kilometrelerce uzunluktaki yolun stabilize olmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayarak iktidara eleştirilerde bulundu. 70 KM’LİK YOL TOZ DUMAN İÇİNDE Seçim bölgesindeki köy yollarının durumuna dikkat çeken Karabük Milletvekili Cevdet Akay, “Karabük merkezden yaklaşık 70 kilometre yol kat ederek en uzak köylerinden birine Karaşar’a geldik. Buraya gelirken Mehterler, Ortaca, Tandır köylerimizden geçtik. Bu 70 kilometrelik yol toz duman içerisinde, stabilize halde. AKP Türkiye Yüzyılı diyor. Türkiye Yüzyılında AKP yollar yapmakla övünüyor, ama burada gördük ki yollar toz duman içerisinde.” dedi. STABİLİZE KÖY YOLLARI NEDENİYLE KÖYLÜLER ZOR DURUMDA Karabük'te stabilize durumda olan köy yolları nedeniyle vatandaşın zor durumda olduğunun altını çizerek yolların asfaltlanması çağrısında bulunan Milletvekili Akay, “Bunun karı var, kışı var. Bu köylü bu yolla nasıl evine ulaşacak. Bu yolun bir an önce süratle asfaltlanması ve ulaşımın rahat hale getirilmesi gerekiyor. Buradan yetkilileri uyarıyoruz; durumun takipçisi olacağız. Önümüz kış, kar yağacak. Bu yolun bir an önce asfaltlanmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Okulda silahla vurulan diğer kız kardeş de kurtarılamadı

Giresun’un Aksu Mahallesi’nde bulunan Toplumsal Bilimler Lisesi’nde bugün sabah saatlerinde okulun güvenlik vazifelisi, okulun hizmetli takımında çalışan bir bayanı ve onun kız kardeşini silahla vurdu. Olayda kardeşlerden biri olay yerinde, ağır yaralanan kız kardeşi ise hastanede hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye nazaran, Toplumsal Bilimler Lisesi’nde güvenlik takımında çalışan A.T. (53), şimdi bilinmeyen bir nedenle okulun hizmetli takımında paklık vazifelisi olarak çalışan Rana Çavuş Gökçin (27) ve ablası Yonca Çavuş’u (30) silahla vurdu. Olay sonrası okula çok sayıda polis grubu ve sıhhat vazifelisi çağrılırken, ağır yaralanan 2 bayana müdahale edildi. Tüm müdahalelere karşın Yonca Çavuş olay yerinde hayatını kaybederken, evli olan kardeşi Rana Çavuş Gökçin ise hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Gökçin de hastanedeki tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Olay sonrası kaçan A.T. yakalanarak gözaltına alınırken, şahsın cezaevinden tahliye olduktan sonra eski hükümlü takımından topluma kazandırılmak için okulda işe alındığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.