Karabük Postası tarafından
23 Ağustos, 2023 14:30 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 24.08.2023 10:52
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Akay: “İktidar Karabüklülere Yol Çilesi Çektiriyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Milletvekili Cevdet Akay, 22 yıllık AKP iktiraının Karabük'ün 70 kilometrelik stabilize yolunu görmezden geldiğini belirterek, yol yapmakla övünen iktidarın Karabüklülere yol çilesi çektirdiğini söyledi. CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, Karabük’ün Merkez’in en uç noktasındaki köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Milletvekili Akay, Karabük’ün Merkez ilçesinde yaklaşık 70 km uzaklıkta bulunan Karaşar köyünün stabilize yolla ulaşımının sağlandığını ifade ederek, kilometrelerce uzunluktaki yolun stabilize olmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayarak iktidara eleştirilerde bulundu. 70 KM’LİK YOL TOZ DUMAN İÇİNDE Seçim bölgesindeki köy yollarının durumuna dikkat çeken Karabük Milletvekili Cevdet Akay, “Karabük merkezden yaklaşık 70 kilometre yol kat ederek en uzak köylerinden birine Karaşar’a geldik. Buraya gelirken Mehterler, Ortaca, Tandır köylerimizden geçtik. Bu 70 kilometrelik yol toz duman içerisinde, stabilize halde. AKP Türkiye Yüzyılı diyor. Türkiye Yüzyılında AKP yollar yapmakla övünüyor, ama burada gördük ki yollar toz duman içerisinde.” dedi. STABİLİZE KÖY YOLLARI NEDENİYLE KÖYLÜLER ZOR DURUMDA Karabük'te stabilize durumda olan köy yolları nedeniyle vatandaşın zor durumda olduğunun altını çizerek yolların asfaltlanması çağrısında bulunan Milletvekili Akay, “Bunun karı var, kışı var. Bu köylü bu yolla nasıl evine ulaşacak. Bu yolun bir an önce süratle asfaltlanması ve ulaşımın rahat hale getirilmesi gerekiyor. Buradan yetkilileri uyarıyoruz; durumun takipçisi olacağız. Önümüz kış, kar yağacak. Bu yolun bir an önce asfaltlanmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Alaplı Kent Konseyi’nden Alaplı Belediyespor’a moral kahvaltısı

Alaplı Kent Kurulu tarafından düzenlenen kahvaltı programında, Harika Amatör Ligi’nde çaba eden Alaplı Belediye Spor, yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmak ve moral-motivasyon sağlamak hedefiyle futbolcularla bir ortaya geldi.
Sarı-mavili grup, Ortacı köy Spor ile oynayacağı birinci maç öncesi düzenlenen tertipte buluştu. Kadronun tam takım katıldığı programa; Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Belediye Başkanı Nuri Tekin, Cumhuriyet Savcısı Anıl Öztürk, Jandarma Kumandanı İbrahim Kuzgun, siyasi parti ilçe liderleri, STK temsilcileri, dernek başkanları, Kulüp Başkanı Hüseyin Oğuz, Teknik Yönetici Emrah Toraman ve amatör spora takviye veren iş insanları katıldı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen kahvaltıda, yeni dönem gayeleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu ve futbolculara moral aşılandı. Alaplı Belediye Spor idaresi, bu tıp tertiplerin kulüp içindeki dayanışmayı artırdığını belirterek spor topluluğunun kenetlenmesinin kıymetine dikkat çekti.
Programda konuşan Belediye Başkanı Nuri Tekin, takımın dönem öncesi moral depoladığını belirterek, "Birlik ve beraberlik içinde Alaplı Belediye Spor’u hak ettiği yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" dedi. Kaymakam Selçuk Köksal ise yaptığı konuşmada, "2025 döneminde da Alaplı Belediye Spor’un başarılı bir grafik çizeceğine inanıyorum. İtimat ve huzur ortamında, olaysız ve centilmence bir dönem geçirmeyi temenni ediyorum. Bu birlik ve beraberlik kahvaltısı için Kent Konseyi’ne, idaresine ve Lider Yasin Ören’e teşekkür ediyorum" tabirlerini kullandı.
Program sonunda, Alaplı Belediye Spor’a dayanak veren isimlere Kaymakam Selçuk Köksal ve Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından plaket takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin