Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Eylül, 2023 12:01 tarihinde yayınlandı
0

Akay: “Bu İntiharın Sorumlusu İktidardır”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Karabük Milletvekili Cevdet Akay Karabük’te intihar eden 78 yaşındaki Kazım Özkan’ın ölümünün sorumlusunun mevcut iktidar olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay;  Karabük’te evinin balkonuna kendini asarak intihar eden 78 yaşındaki Kazım Özkan’ın ardında bir borç listesi bıraktığını ifade ederek,  emeklilerin haklarını helal etmediğini söyledi.

EMEKLİLER HAKKINI HELAL ETMİYOR, ETMİYOR, ETMİYOR”

Akay, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Karabüklü hemşehrimiz, 78 yaşındaki Kazım Özkan geride borç listesini bırakarak yaşamına son verdi. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.

Bu intiharın sorumlusu emeklilerimizi açlık sınırının altında yaşamaya razı eden, açlığa mahkum eden, ölüme terk eden mevcut iktidardır. Buradan bir kez daha uyarıyoruz: bu büyük acıların önüne geçmek için gerekli düzenlemeleri yapın, maaş iyileştirmelerini hayata geçirin!” (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
mahalle sakinlerinden baskan cetinkayaya tesekkur ziyareti xnpM185P
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Mahalle sakinlerinden Başkan Çetinkaya’ya teşekkür ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirdi.

Karabük Belediyesinde gerçekleştirilen ziyarette, 100. Yıl Mahallesi’ne yönelik altyapı, asfalt, kaldırım ve park yatırımları ele alındı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi Muhtarı Bahri Yılmaz ve mahalle sakinlerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette mahallede tamamlanan çalışmalar ile planlanan altyapı ve üstyapı yatırımları değerlendirildi. Muhtar Bahri Yılmaz, mahalleye kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Çetinkaya’ya teşekkür etti. Mahalle sakinleri de gerçekleştirilen yatırımların yaşam kalitesini artırdığını belirterek, asfalt serimi, kaldırım yenileme ve park yapımı gibi taleplerini iletti.

Başkan Özkan Çetinkaya, mahallelerin ihtiyaçlarını saha ziyaretleriyle yerinde tespit ettiklerini belirterek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Çetinkaya, asfalt, kaldırım ve park yatırımlarına öncelik vereceklerini kaydederek kamu kaynaklarını etkin şekilde kullanarak mahallelerin eksiklerini gidermeyi hedeflediklerini söyledi.

Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin