Akay: "Bu İntiharın Sorumlusu İktidardır" - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Eylül, 2023 12:01 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:59
0
0

Akay: “Bu İntiharın Sorumlusu İktidardır”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Karabük Milletvekili Cevdet Akay Karabük’te intihar eden 78 yaşındaki Kazım Özkan’ın ölümünün sorumlusunun mevcut iktidar olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay;  Karabük’te evinin balkonuna kendini asarak intihar eden 78 yaşındaki Kazım Özkan’ın ardında bir borç listesi bıraktığını ifade ederek,  emeklilerin haklarını helal etmediğini söyledi.

EMEKLİLER HAKKINI HELAL ETMİYOR, ETMİYOR, ETMİYOR”

Akay, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Karabüklü hemşehrimiz, 78 yaşındaki Kazım Özkan geride borç listesini bırakarak yaşamına son verdi. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.

Bu intiharın sorumlusu emeklilerimizi açlık sınırının altında yaşamaya razı eden, açlığa mahkum eden, ölüme terk eden mevcut iktidardır. Buradan bir kez daha uyarıyoruz: bu büyük acıların önüne geçmek için gerekli düzenlemeleri yapın, maaş iyileştirmelerini hayata geçirin!” (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda afet konutlarinda cikan yangin panige neden oldu ZrimtwKh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da afet konutlarında çıkan yangın paniğe neden oldu

Bartın’da iki katlı afet konutlarında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesi Akörensöküller köyü Düzyer Mahallesi’ndeki 2 katlı afet konutlarının üst katında oturan Kezban Özkaynak, sobayı tutuşturduktan sonra zihinsel engelli torunu Özkan ile komşusuna gitti. Babaanne ve torun, evlerinin bulunduğu bölgeden yükselen dumanlar nedeniyle büyük panik yaşadı. Alev ve dumanı fark eden komşuların ihbarı üzerine ise bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Alev alev yanan ev ve çatısı ekipler tarafından söndürüldü.

Evde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, şans eseri yanmaktan kurtulan babaane ve torunu ise büyük üzüntü yaşadı.

Sobadan çıktığı tahmin edilen yangın ile ilgili inceleme sürüyor

Bizi sosyal medyadan takip edin