Reklam
Reklam

Akay: “Bu İntiharın Sorumlusu İktidardır”

Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Eylül, 2023 12:01 tarihinde yayınlandı
0

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Karabük Milletvekili Cevdet Akay Karabük’te intihar eden 78 yaşındaki Kazım Özkan’ın ölümünün sorumlusunun mevcut iktidar olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay;  Karabük’te evinin balkonuna kendini asarak intihar eden 78 yaşındaki Kazım Özkan’ın ardında bir borç listesi bıraktığını ifade ederek,  emeklilerin haklarını helal etmediğini söyledi.

EMEKLİLER HAKKINI HELAL ETMİYOR, ETMİYOR, ETMİYOR”

Akay, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Karabüklü hemşehrimiz, 78 yaşındaki Kazım Özkan geride borç listesini bırakarak yaşamına son verdi. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.

Bu intiharın sorumlusu emeklilerimizi açlık sınırının altında yaşamaya razı eden, açlığa mahkum eden, ölüme terk eden mevcut iktidardır. Buradan bir kez daha uyarıyoruz: bu büyük acıların önüne geçmek için gerekli düzenlemeleri yapın, maaş iyileştirmelerini hayata geçirin!” (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin

TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı

e81eb53a c2fe 4b6d b16b aa8138d493a8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 17:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.

Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.

Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.

Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin