Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Haziran, 2022 11:34 tarihinde yayınlandı
0

Akaryakıt Zamlarını Protesto Ettiler

Karabük’te akaryakıt fiyatları başta olmak üzere artan maliyetleri karşılayamayacak duruma gelen toplu taşıma araçları daha önce defalarca zor durumda kaldıklarını ve belediye’den yardım istediklerini açıklamışlardı.

Yaşanan gelişmelerin ardından bugün öğlen saatlerinde karabük çarşı içerisinde bir halk otobüsü kontak kapatma eylemi yaptı.

Akaryakıt fiyatlarındaki artış hız kesmiyor. Bir yılda motorine yüzde 300’ün üzerinde gelen zam şehiriçi toplu ulaşım yapan halk otobüslerini vurdu.
Son yapılan zamla birlikte 30 TL’yi geçen motorinin litre fiyatı Karabük’te şehir içi yolcu taşımacılığı yapan toplu taşıma araçlarına kontak kapattırdı.
Bayırmahalle Menderes caddesi üzerinde kontak kapatarak eylem yapan  halk otobüsü şöförü, yaptığı açıklamada; “Bizler taşımacı esnafı olarak işimizi yapamaz duruma geldik. Halimiz ciddi anlamda iç acıcı değil. akaryakıt fiyatları sürekli artıyor, buna paralel olarak İvedilikle sorunlarımıza bir çare bir derman beklemekteyiz” şeklinde konuşutular.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ardesende heyelan koy yolu ulasima kapandi yiut2F5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin