Samsun’da akaryakıt istasyonunda motosiklet şoförünü bıçaklayan 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı.
Olay, Canik ilçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda dün meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, D.U. (25) isimli genç motosikletine akaryakıt almak için akaryakıt istasyonuna gitti. Akaryakıt alan D.U., motosikleti ile akaryakıt istasyonundan ayrılmak istediği sırada argümana nazaran tanımadığı 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırganlar kaçarken, belinden bıçaklanan D.U. ambulansa Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
1 ay sonra düğünü olacağı öğrenilen D.U., motosikletine akaryakıt alıp giderken akaryakıt istasyonunda tanımadığı bir kişinin kolunu tuttuğunu ve başkasının de bıçakladığını söyledi. Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Cürüm Tedbire ve Soruşturma Ofis Amirliği grupları, olayla ilgili M.E. (22) ve A.S.’yi (22) yakalayarak gözaltına aldı. ’Küfürleşme’ yüzünden meydana geldiği argüman edilen olayla ilgili polisteki sorguları tamamlanan M.E. ve A.S. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.


Akaryakıt istasyonunda motosikletteki genci bıçaklayan 2 kişi yakalandı
Kozlu’da şehit babaları unutulmadı
Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.
Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

