Reklam
Reklam
akaryakit istasyonunda motosikletteki genci bicaklayan 2 kisi yakalandi WIaEbWdF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mart, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Akaryakıt istasyonunda motosikletteki genci bıçaklayan 2 kişi yakalandı

Samsun’da akaryakıt istasyonunda motosiklet şoförünü bıçaklayan 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Canik ilçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda dün meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, D.U. (25) isimli genç motosikletine akaryakıt almak için akaryakıt istasyonuna gitti. Akaryakıt alan D.U., motosikleti ile akaryakıt istasyonundan ayrılmak istediği sırada argümana nazaran tanımadığı 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırganlar kaçarken, belinden bıçaklanan D.U. ambulansa Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

1 ay sonra düğünü olacağı öğrenilen D.U., motosikletine akaryakıt alıp giderken akaryakıt istasyonunda tanımadığı bir kişinin kolunu tuttuğunu ve başkasının de bıçakladığını söyledi. Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Cürüm Tedbire ve Soruşturma Ofis Amirliği grupları, olayla ilgili M.E. (22) ve A.S.’yi (22) yakalayarak gözaltına aldı. ’Küfürleşme’ yüzünden meydana geldiği argüman edilen olayla ilgili polisteki sorguları tamamlanan M.E. ve A.S. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
8c347ad0 5b91 416e 8d9d d570625701f3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
15 Mayıs, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da 19 Mayıs Coşkusu

Safranbolu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107. yıl dönümü kapsamında düzenlenen Gençlik Yürüyüşü ve Çelenk Sunma Töreni, yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Safranbolu Kaymakamlığıkoordinesinde Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen  ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen programda, gençler ellerinde dev Türk bayrağıyla bayram coşkusunu meydanlara taşıdı.

Leyla Dizdar Kültür Merkezi önünde bir araya gelen öğrenciler, bando takımı eşliğinde Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’na kadar yürüdü. Yürüyüş boyunca vatandaşlar da gençlere alkışlarla destek vererek 19 Mayıs ruhuna ortak oldu.

Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda devam eden programda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Adakan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Programa Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Akgül, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın, CHP Safranbolu İlçe Başkanı Cumhur Onkardeşler, ilçe kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

19 Mayıs’ın 107. yıl dönümünde gerçekleştirilen etkinlikler, gençlerin milli birlik ve beraberlik ruhunu yaşatırken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği bu anlamlı günün coşkusunu bir kez daha Safranbolu’da hissettirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin