Samsun’da akaryakıt istasyonunda motosiklet şoförünü bıçaklayan 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı.
Olay, Canik ilçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda dün meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, D.U. (25) isimli genç motosikletine akaryakıt almak için akaryakıt istasyonuna gitti. Akaryakıt alan D.U., motosikleti ile akaryakıt istasyonundan ayrılmak istediği sırada argümana nazaran tanımadığı 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırganlar kaçarken, belinden bıçaklanan D.U. ambulansa Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
1 ay sonra düğünü olacağı öğrenilen D.U., motosikletine akaryakıt alıp giderken akaryakıt istasyonunda tanımadığı bir kişinin kolunu tuttuğunu ve başkasının de bıçakladığını söyledi. Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Cürüm Tedbire ve Soruşturma Ofis Amirliği grupları, olayla ilgili M.E. (22) ve A.S.’yi (22) yakalayarak gözaltına aldı. ’Küfürleşme’ yüzünden meydana geldiği argüman edilen olayla ilgili polisteki sorguları tamamlanan M.E. ve A.S. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.


0
Akaryakıt istasyonunda motosikletteki genci bıçaklayan 2 kişi yakalandı
0
0
Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor
Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.
Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

