Samsun’da akaryakıt istasyonunda motosiklet şoförünü bıçaklayan 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı.
Olay, Canik ilçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda dün meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, D.U. (25) isimli genç motosikletine akaryakıt almak için akaryakıt istasyonuna gitti. Akaryakıt alan D.U., motosikleti ile akaryakıt istasyonundan ayrılmak istediği sırada argümana nazaran tanımadığı 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırganlar kaçarken, belinden bıçaklanan D.U. ambulansa Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
1 ay sonra düğünü olacağı öğrenilen D.U., motosikletine akaryakıt alıp giderken akaryakıt istasyonunda tanımadığı bir kişinin kolunu tuttuğunu ve başkasının de bıçakladığını söyledi. Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Cürüm Tedbire ve Soruşturma Ofis Amirliği grupları, olayla ilgili M.E. (22) ve A.S.’yi (22) yakalayarak gözaltına aldı. ’Küfürleşme’ yüzünden meydana geldiği argüman edilen olayla ilgili polisteki sorguları tamamlanan M.E. ve A.S. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.


Akaryakıt istasyonunda motosikletteki genci bıçaklayan 2 kişi yakalandı
Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu
Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.
Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.
“Buranın havası çok güzel”
Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.
“Çok hoşumuza gitti”
Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

