AK Partili vekillerden Yenice’ye teşekkür ziyareti  - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Temmuz, 2018 14:05 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Partili vekillerden Yenice’ye teşekkür ziyareti 

24 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde seçilerek 27. Dönemde Karabük’ü temsil etme görevini alan AK Parti milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş , Yenice’de seçimlerde başarılı olan köy ve mahallelere teşekkür ziyaretinde bulundular.
AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, ilk olarak seçimlerde birinci köy olan Çamlıköy’ü ziyaret ederek seçmenlerle bir araya geldiler. Karabük Milletvekillerine Yenice ziyaretinde AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık ve yönetim kurulu , Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, AK Parti Karabük İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, AK Parti Yenice kadın kolları, gençlik kolları ve partililer eşlik etti. AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, Çamlıköy’de kısa bir konuşma yaparak, seçmenlerin 24 Haziran seçimlerinde üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ve hizmetlerine devam edeceklerini ifade ederek seçmenlere teşekkür etti. Daha sonra AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş bir konuşma yaparak Çamlıköy halkına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti ve vatandaşlarla her zaman beraber olacaklarını söyledi. Güneş konuşmasına devam ederek; “Seçimler hayırlara mübarek olsun, milletimize, ülkemize, Karabük’ümüze de ve Çamlıköy’ümüze. Buraya teşekküre geldik. Bugün bize düşen vazife biraz sorumluluk ağır üzerimizde. Bu sorumluluğu azaltma yine birlikte olacak inşallah. Dualarınızı hep bekliyoruz. Bugün bize düşen görev çevremizde, etrafımızda yine destek veren, vermeyen herkese yardımcı olmak. İnsanlarımızın işlerini kolaylaştırmak, ihtiyaçlarına merhem olabilmek. AK Parti zaten bu sebeple halkımızın 16 yıldır hep hizmetinde bulundu. Hiçbir zaman kibre, gurura kapılmadı. En yüksek oyu aldık desek bile yine mütevazi olmayı, alçak gönüllü olmayı tercih etmiştir. O bakımdan Türkiye’de halkımız, milletimiz hep AK Parti davasını omuzlarda yüksek tuttu. Yine bize düşen vazife hep hizmeti düşünmek, hizmet etmek ve hizmeti ibadet kabul etmektir. Bu bakımdan Yeniceli kardeşlerime, Yenice’de bize duyulan güvene, sevgiye özellikle çok ihyacımız var teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun hepinizden. Gezip gördüğüm yerlerde kadınlarıyla, erkekleriyle hep birlikte beraber olduk. Bu davaya gönül verenlerden birisi olarak gördüm Yenice’yi. Çamlıköy’de hanımlarımızla, bacılarımızla, teyzelerimizle beraberiz. Böyle olursak şüphesiz, mutlu oluruz, huzurlu oluruz, memnun oluruz. O bakımdan ben sizlere tekrar şunu söylemek istiyorum bir kardeşiniz olarak. Biz sizin yanınızdayız, arkanızdayız sizinle her zaman beraber olacağız. Elimizden ne geliyorsa, gücümüz neye yetiyorsa hep birlikte yapacağız. Bu niyetteyiz, bu düşüncedeyiz” dedi.
AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal da konuşma yaparak halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye sahip çıktığını belirterek; “Sizlerin göstermiş olduğunuz gayretin karşısında bu köyümüze ve hemde diğer köylerimize elimizden geldiği kadar hizmetler hususunda yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Seçim süreci içerisinde bu seçimin seçim değil bir fiili durum olduğunu , farklı bir dönem arz ettiğini, eski dönemin kapanıp yeni dönemin açılacağını hep ifade etmeye çalıştık. Bu seçimin AK Parti ya da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kurtarma ya da onore etme seçimi olmadığını, bu milletin kendi geleceğinin seçimi olduğunu, ülkelerin tarih defterlerinin olduğunu, bu defterlere çok şeyler yazıldığını, kara günlerinde , altın günlerinde olduğunu ifade etmiştik seçim dönemi içerisinde. Bu seçimin anlam ve önemini anlayan, kavrayan, ona göre sandığa giden herkesin altın harflerle bu deftere yazılacağını ama ufak tefek meselelerle, kırgınlıklarla kızgınlıklarla ya da fanatik siyasi bakarak hareket edenlerin maalesef bu deftere de kara kalemlerle yazılacağını hep ifade etmiştik. Gördük ki hem Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize bu güne kadar yapmış olduğu 16 yıllık hizmetlerin karşılığını halkımız aynı şekilde, aynı şevk ve heyecanla sandıkta cevabını verdi. Yine bu seçimin devlet-millet meselesi olduğunu da gördü. Ayrıca o açıdan da çok teşekkür ediyorum. Bu seçimde herhangi kim Cumhurbaşkanı olsaydı ya da hangi parti başta olsaydı ve Türkiye bu şekilde ilerliyor olsaydı Türkiye’nin düşmesi için yine aynı şekilde mücadele edilecekti.Bunu gözden kaçırmamak gerekiyordu. Gözden kaçırmayanlar hem Cumhurbaşkanımıza sahip çıktılar hem de AK Parti’ye sahip çıktılar. Yani cumhur ittifakına sahip çıktılar. O yüzden de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah Niyazi hocamla birlikte hem il başkanımız, ilçe başkanlarımızla, kadın-gençlik kolları başkanlarımızla , teşkilatımızın tüm mensuplarıyla , belediye başkanlarımızla, il genel meclis üyelerimizle belediye meclisi üyelerimizle elimizden gelen gayreti halkımıza hizmet açısından mutlaka göstereceğiz buna emin olun. Kapınız her zaman açık olacak. Hem şahsımın hem hocamın kapısı sizlerin kapısı. Bizler oraya sizlerin emanetçisi, temsilcisi olarak gidiyoruz. Her zaman geldiğiniz de kendi evinize gelir gibi gelmenizi özellikle istirham ediyoruz. Elimizden geldiği kadar ilçelerimize, köylerimize ziyaretlerde bulunmaya çalışacağız.” dedi.
Karabük Milletvekilleri Ünal ve Güneş beraberindekiler daha sonra Esenköy, Şirinköy, Değirmenyanı, Cihanbey köyü, Yortan beldesi, Akmanlar köyü, Sarayköy, Yenice Karşıyaka Mahallesi, Özal Mahallesi ve merkez mahallesini ziyaret ettiler. Yenice İlçe Merkezinde konuşma yapan Ünal ve Güneş Yenice halkına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
araclarinda ve evdeki hava fritozu icerisindeki uyusturucuyla yakalanan saniklarin yargilanmasina baslandi J6GybZZP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Araçlarında ve evdeki hava fritözü içerisindeki uyuşturucuyla yakalanan sanıkların yargılanmasına başlandı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 sanığın yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanıklardan O.D., uyuşturucuyu arkadaşı H.C.Ş.’nin kardeşlerine bakabilmek için sattığını söyledi.

Olay, 2025 yılında Tosya Sanayi Sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tosya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir ihbarı değerlendirerek şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Durdurulan araçta yapılan aramada araç içerisinde şoför kapısı ile koltuk arkasında tütün paketi içerisinde 90 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan M.A., O.D. ile H.C.Ş.’nin üzerinden 2,30 gram bonzai maddesi bulundu. Olay sonrası uyuşturucu madde ile yakalanan M.A., H.C.Ş. ile O.D.’nin ev ve eklentilerinde jandarma ekiplerince yapılan aramalarda mutfakta 1 adet hassas terazi, fritöz içerisinde 5 gram bonzai maddesi, ayrı bir poşetin içinde 2,90 gram bonzai maddesi ve aseton kutusunda bonzai maddesi ile 5 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Operasyonun ardından gözaltına alınan H.C.Ş. ile O.D., çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanırken, M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay sonrasında sanıklar M.A., H.C.Ş. ile O.D. hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde “Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan dava açıldı.

Duruşmada kendisini savunan tutuklu sanık O.D., “Olay günü H.C.Ş. beni aradı. Yeni malzeme yaptığını söyledi. Çalıştığım için yemek molasına çıkabileceğimi söyledim. Öğlen yemek molasına çıktığımda yanına gittim. İşten çıktığımda üzerimden çıkan uyuşturucu maddeyi bana o verdi, parayı akşama verebileceğimi söyledim, o da kabul etti. Biz, yemek yerken jandarma ekipleri geldi. Üzerimde suç unsuru olup olmadığını sorduklarında cebimde bulunan uyuşturucu maddeyi teslim ettim. H.C.Ş., maddeyi benim hırkamdan çıkardığımı söylemiş, güvenlik kamerası kayıtları izlendiğinde üzerimde sadece tişört olduğu görülmektedir. O maddeyi koyabilecek hiçbir yer yok üzerimde. Affınıza sığınarak beraatımı talep ediyorum” dedi.

H.C.Ş.’nin uyuşturucu maddeyi M.A.’dan aldığını söylediğini ifade eden O.D., “’Ben senin arkadaşınım, benden de mi para alacaksın’ dediğimde, ‘ben de 9 bine 3 gram ham madde halinde Muhammet’ten alıyorum’ diye söyledi. Ben ondan hiç para karşılığında uyuşturucu almadım. Önceki ifademde, uyuşturucunun etkisinde olduğum için ’aldım’ demiş olabilirim. Sentetik ecza hapı ve bonzai kullanıyorum. İlk cezaevine girdiğimizde 3 gün beraber kaldık, babası cezaevine girdiği zaman kardeşlerine bakmak için zorluk çektiğini, onun için bu işi yaptığını söyledi. H.C.Ş., arabaya benim koyduğumu söylüyor, torpido varken neden onun tarafına koyayım? Bana vermesi için arabaya bindik. H.C.Ş. daha önce bana para gönderdi ama borç olarak gönderdi. Beraatımı talep ederim” dedi.

“Babam cezaevine girince boşluğa düştüm, uyuşturucuyla avuttum kendimi”

Tutuklu sanık H.C.Ş. ise, “Babamın cezaevine girmesinden dolayı boşluğa düştüm, kendimi uyuşturucuyla avutuyordum. M.A. ve O.D. ilk uyuşturucuyu içirdi. Sigaranın içine esrar koymuş, ben de bunu içtim, sonra bağımlı oldum. Bunun karşılığında ücret talep etmediler, daha sonra benden para talep etmeye başladılar. Para karşılığında M.A. ve O.D.’den uyuşturucu satın aldım. M.A. ve O.D. bana IBAN gönderdi, ben hesaplarına havale yaptım, mesaj konuşmaları da yaptı. Yakalandığımız gün O.D. beni motosikletiyle almaya geldi, benim arabam başkasındaydı. Ben ona emanet etmiştim, ’arabayı almaya gidelim’ dedim. Arabam M.A.’nın dükkanının önündeydi. Arabayı aldıktan sonra O.D. tütün paketini gösterdi. Ben de merak edip aldım, içini açtığımda yaş tütün vardı. Olay günü biz bakkala gittik, sigara aldık, sanayiye gittik. Ben araçtan indim, selamlaşırken O.D. 3-4 dakika sonra aşağı indi arabadan, ondan sonra onlar yemek yiyordu. ‘Okan gel, biz de yemek yiyelim’ dedim, lokantaya gittik. Lokantadayken yemeği söyledik, o sırada O.D., M.A.’nın dükkanına tekrar girdi, araç da M.A.’nın dükkanındaydı. Daha sonra yemek yedik, ardından jandarma ekipleri geldi, bizi aldı. O.D.’den çıkan uyuşturucuyu ben zaten ondan alacaktım. O.D. bana vermek için hazırlamıştı. Arabada çıkan 90 gram bonzai O.D.’ye ait” diye konuştu.

“Annem ve ablam fritöz içine koymuş, evde olduğundan hiç haberim yok”

Evinde çıkan uyuşturucunun ise M.A.’ya ait olduğunu ileri süren H.C.Ş., “İki gün önce M.A.’nın dükkanında alkol almıştık. Uyuşturucu da vardı bunun yanında, biz bunu içtik. Ben alkollü, uyuşturuculu olduğum için sızmışım. M.A., beni evin önüne bırakmış, ben yan koltukta oturuyorum, o tütün ve boş aseton kabını benim tarafıma atmış, ben de çöpe atmak amacıyla cebime koymuştum, eve o vaziyette çıktım. Daha sonra ailem onu almış, saklamışlar, babam cezaevinden çıkınca ona göstermek için bunu yapmışlar. Teraziyle benim hiçbir alakam yok, hiç kullanmadım. Mutfakta görünce belki dokunmuşumdur ama hiç uyuşturucu satmakta kullanmadım. Ablam onu evde kullanmak için almış. Annem ve ablam fritöz içine koymuş, evde olduğundan hiç haberim yok” diye konuştu.

Tutuksuz yargılanan sanık M.A. da, “Ben sanıkların iddialarını kabul etmiyorum. Olayla alakalı en ufak bir bilgim yoktur. Eve bıraktığımda ben tek değildim, yanımda arkadaşım vardı. Kesinlikle uyuşturucu madde yoktu, alkolden sızdı” şeklinde konuştu.

Tanıkları ve sanık avukatlarını da dinleyen mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin