Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2019 14:11 tarihinde yayınlandı
0

AK Partili Meclis üyeleri dün mazbatalarını aldılar

31 Mart  Yerel seçimlerde Karabük Belediye Meclisi Üyeliğine ve İl Genel Meclisi Üyeliğine seçilen AK Parti’li adaylar mazbatalarını aldı.

AK Parti’den Karabük Belediye Meclisi Üyeliğine seçilen Sait Aygün, Osman Köşker, Ömer Sürmen, Saime Öksüzoğlu, Hüseyin Erik, Hülya Uğur, Samed Salt, Orhan Ünal, Mesut Alıcı, Kazım Çamlı, Özkan Çetinkaya, Koray Gümüş, Şemsettin Yakut, Muzaffer Atılkan, Muhammet Kaya ve Cemal Aybakır İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hidayet Küçükaltınbaş ve İlçe Seçim Kurulu Müdürü Ayhan Yeşilçalı’nın elinden mazbatalarını aldı.

AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ve teşkilat mensuplarının bulunduğu mazbata töreninin ardından adliye çıkışında hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kacak tutun mamulleri operasyonu euQ3d7Pg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kaçak tütün mamülleri operasyonu

Samsun’un Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda binlerce doldurulmuş makaron sigara ile gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 3 şüpheli yakalandı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, KOM Başkanlığı koordinesinde elektronik sigara, tütün mamulleri ve makaron kaçakçılığına yönelik ülke genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon kapsamında çalışma yürütüldü.

Atakum ve İlkadım ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 26 bin 200 adet doldurulmuş makaron sigara ile 925 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Operasyon kapsamında yakalanan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin