Reklam
Reklam
15temmuz2 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2024 10:19 tarihinde yayınlandı
0

AK Partili gençlerden 15 Temmuz programı

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Teşkilatı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kent merkezinde çocuklarla bir araya gelerek çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Kemal Güneş Caddesi’nde milli birlik ve beraberlik duygularını aşılamak amaçlı çocuklarla çeşitli etkinlik gerçekleştiren teşkilat üyeleri, etkinlikte çocuklara Türk bayrağı baskılı balon ve boyama kitapları dağıttı ve çocuklara yüz boyama etkinliği yaptı.
AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Semih Can Güzel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenledikleri etkinlik hakkında bilgi aktararak, “Vatanını, milletini seven bir gençlik yetişiyor. Biz de bu gençlerin yetişmesi için gece gündüz demeden hep birlikte çalışıyoruz. 15 Temmuz’a tüm kalbimizle, tüm gücümüzle sahip çıkmaktan geri durmayacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin