Reklam
Reklam

AK Partili Gençler, Öğrencileri Terminalde Karşıladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Eylül, 2021 09:35 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları bünyesindeki Gençlik Üniversite Birimi (ÜNİAK)Teşkilatı Karabük üniversitesini kazanan öğrencileri Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde karşıladı.

Karabük Üniversitesi’ne gelen öğrencileri karşılayan gençler, onların ulaşım ve konaklama ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan da kentin tarihi ve turizm güzelliklerini anlatarak tanıtımını yaptı. Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne ‘Kampüse Hoş Geldin’ standıkuran ‘Kampüs Seninle Güzel’ diyen gençler, burada öğrencileri karşılayıp el broşürleri, not defteri ve kalemler dağıttı.

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki ‘Kampüse Hoş Geldin’ standını ziyaret etti. Ünal, kayıt yapmaya gelen öğrencileri karşıladıklarını söyleyerek, “Karabük Üniversitemizi kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı bir eğitim öğretim hayatı diliyorum. Karabük’te ihtiyaç duydukları her anda yanlarındayız.” dedi.

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, ‘Kampüs Seninle Güzel’ diyerek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Karabük’e gelen öğrencileri karşılamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Çelik, Karabük’te ihtiyaç duydukları her anda öğrencilerin yanlarında olduklarını belirterek,  Karabük’ü tanımaları ve uyum sağlamaları için yardımcı olacaklarını ifade etti.

AKParti Karabük İl Gençlik Kolları Üniversiteler (ÜNİAK) Başkanı Enes Uğur,öğrencilerin her zaman yanlarında ve rehberi olacağını kaydetti. ‘Kampüse Hoş Geldin’ standı bugünden itibaren Karabük Üniversitesi kampüsünde kurularak öğrencilere rehberlik etmeye devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı’da alev topuna dönen piknik tüpü korkuttu

alaplida alev topuna donen piknik tupu korkuttu tVAE2yyL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yemek yapılırken gaz kaçağı nedeniyle alev alan piknik tüpü, apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Olay, Alaplı ilçesi Huzurkent mevkisindeki bir apartmanın balkonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir vatandaş balkonda yemek yaptığı sırada gaz kaçağı bulunan piknik tüpü aniden alev aldı. Alevlerin büyümesi üzerine vatandaş tüpü balkondan dışarı çıkararak komşularından yardım istedi.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler olay yerine ulaşmadan önce apartman sakinleri, alev alan tüpü ıslak bezle sararak, kendi imkanlarıyla yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kısa süreli panik yaşandı. İtfaiye yetkilileri, tüp kullanımında gaz kaçağına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin