AK Partili Gençler, Öğrencileri Terminalde Karşıladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Eylül, 2021 09:35 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Partili Gençler, Öğrencileri Terminalde Karşıladı

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları bünyesindeki Gençlik Üniversite Birimi (ÜNİAK)Teşkilatı Karabük üniversitesini kazanan öğrencileri Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde karşıladı.

Karabük Üniversitesi’ne gelen öğrencileri karşılayan gençler, onların ulaşım ve konaklama ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan da kentin tarihi ve turizm güzelliklerini anlatarak tanıtımını yaptı. Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne ‘Kampüse Hoş Geldin’ standıkuran ‘Kampüs Seninle Güzel’ diyen gençler, burada öğrencileri karşılayıp el broşürleri, not defteri ve kalemler dağıttı.

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki ‘Kampüse Hoş Geldin’ standını ziyaret etti. Ünal, kayıt yapmaya gelen öğrencileri karşıladıklarını söyleyerek, “Karabük Üniversitemizi kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı bir eğitim öğretim hayatı diliyorum. Karabük’te ihtiyaç duydukları her anda yanlarındayız.” dedi.

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, ‘Kampüs Seninle Güzel’ diyerek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Karabük’e gelen öğrencileri karşılamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Çelik, Karabük’te ihtiyaç duydukları her anda öğrencilerin yanlarında olduklarını belirterek,  Karabük’ü tanımaları ve uyum sağlamaları için yardımcı olacaklarını ifade etti.

AKParti Karabük İl Gençlik Kolları Üniversiteler (ÜNİAK) Başkanı Enes Uğur,öğrencilerin her zaman yanlarında ve rehberi olacağını kaydetti. ‘Kampüse Hoş Geldin’ standı bugünden itibaren Karabük Üniversitesi kampüsünde kurularak öğrencilere rehberlik etmeye devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte polis haftasi etkinlikleri basladi A7adqNXS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Polis Haftası etkinlikleri başladı

Karabük’te, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 181. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Polis Haftası etkinlikleri başladı.

Etkinlikler kapsamında Kemal Güneş Caddesi’nde kurulan tanıtım standında, polis teşkilatının projeleri ve kullandığı teçhizatlar vatandaşlara tanıtıldı.

Öte yandan, lise öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Karabük İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver ile Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Koray Yalınkaya katıldı.

Açılışın ardından, Polis Haftası dolayısıyla öğrenciler tarafından çizilen resimlerin yer aldığı sergi gezildi.

Kutlamaların, 10 Nisan’a kadar çeşitli etkinliklerle devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin