AK Partili Gençler, Öğrencileri Terminalde Karşıladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Eylül, 2021 09:35 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Partili Gençler, Öğrencileri Terminalde Karşıladı

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları bünyesindeki Gençlik Üniversite Birimi (ÜNİAK)Teşkilatı Karabük üniversitesini kazanan öğrencileri Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde karşıladı.

Karabük Üniversitesi’ne gelen öğrencileri karşılayan gençler, onların ulaşım ve konaklama ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan da kentin tarihi ve turizm güzelliklerini anlatarak tanıtımını yaptı. Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne ‘Kampüse Hoş Geldin’ standıkuran ‘Kampüs Seninle Güzel’ diyen gençler, burada öğrencileri karşılayıp el broşürleri, not defteri ve kalemler dağıttı.

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki ‘Kampüse Hoş Geldin’ standını ziyaret etti. Ünal, kayıt yapmaya gelen öğrencileri karşıladıklarını söyleyerek, “Karabük Üniversitemizi kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı bir eğitim öğretim hayatı diliyorum. Karabük’te ihtiyaç duydukları her anda yanlarındayız.” dedi.

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, ‘Kampüs Seninle Güzel’ diyerek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Karabük’e gelen öğrencileri karşılamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Çelik, Karabük’te ihtiyaç duydukları her anda öğrencilerin yanlarında olduklarını belirterek,  Karabük’ü tanımaları ve uyum sağlamaları için yardımcı olacaklarını ifade etti.

AKParti Karabük İl Gençlik Kolları Üniversiteler (ÜNİAK) Başkanı Enes Uğur,öğrencilerin her zaman yanlarında ve rehberi olacağını kaydetti. ‘Kampüse Hoş Geldin’ standı bugünden itibaren Karabük Üniversitesi kampüsünde kurularak öğrencilere rehberlik etmeye devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
artvinde 7 kisinin yaralandigi tunel kazasi kamerada YNkYyv55
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de 7 kişinin yaralandığı tünel kazası kamerada

Artvin-Erzurum karayolunun 7. kilometresindeki tünelde, iki kamyonetin çarpışması sonucu 7 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, 27 Nisan’da Artvin-Erzurum kara yolu üzerindeki 4 kilometrelik tünelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusufeli istikametinden Artvin yönüne seyreden Mehmet Ş. idaresindeki Artvin Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 08 DE 524 plakalı kamyonet, tünel içinde şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen Ali Fuat Beyaz’ın kullandığı 08 ABB 956 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada sürücüler Mehmet Ş. ve Ali Fuat Beyaz ile araçlarda bulunan Orhan Bıyıklı, Şenol Aydemir, Murat Özmen, Doğan Ülker ve Seçkin Özay yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Kazanın tünel içindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, sürücü karşı şeride geçtiği ve karşı yönden gelen araçla çarpıştığı anlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin