Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Eylül, 2021 09:35 tarihinde yayınlandı
0

AK Partili Gençler, Öğrencileri Terminalde Karşıladı

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları bünyesindeki Gençlik Üniversite Birimi (ÜNİAK)Teşkilatı Karabük üniversitesini kazanan öğrencileri Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde karşıladı.

Karabük Üniversitesi’ne gelen öğrencileri karşılayan gençler, onların ulaşım ve konaklama ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan da kentin tarihi ve turizm güzelliklerini anlatarak tanıtımını yaptı. Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne ‘Kampüse Hoş Geldin’ standıkuran ‘Kampüs Seninle Güzel’ diyen gençler, burada öğrencileri karşılayıp el broşürleri, not defteri ve kalemler dağıttı.

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki ‘Kampüse Hoş Geldin’ standını ziyaret etti. Ünal, kayıt yapmaya gelen öğrencileri karşıladıklarını söyleyerek, “Karabük Üniversitemizi kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı bir eğitim öğretim hayatı diliyorum. Karabük’te ihtiyaç duydukları her anda yanlarındayız.” dedi.

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, ‘Kampüs Seninle Güzel’ diyerek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Karabük’e gelen öğrencileri karşılamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Çelik, Karabük’te ihtiyaç duydukları her anda öğrencilerin yanlarında olduklarını belirterek,  Karabük’ü tanımaları ve uyum sağlamaları için yardımcı olacaklarını ifade etti.

AKParti Karabük İl Gençlik Kolları Üniversiteler (ÜNİAK) Başkanı Enes Uğur,öğrencilerin her zaman yanlarında ve rehberi olacağını kaydetti. ‘Kampüse Hoş Geldin’ standı bugünden itibaren Karabük Üniversitesi kampüsünde kurularak öğrencilere rehberlik etmeye devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bayram tatilinin rotasi duzce oldu 3VRdgBC9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Bayram tatilinin rotası Düzce oldu

Kurban Bayramı tatilinde Düzce’nin doğal turizm noktaları ziyaretçi akınına uğradı. Düzce Belediyesi’nin işlettiği Aydınpınar ve Samandere Tabiat Parkları, 9 gün boyunca 24 bin kişiyi ağırladı.

Düzce Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesisler, Kurban Bayramı tatilinde yoğun ilgiyle karşılaştı. Düzce Belediyesi iştirak şirketi Beltur tarafından işletilen Aydınpınar Tabiat Parkı Tesisi ve Samandere Şelalesi Tabiat Parkı Tesisi 9 gün boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Düzce merkeze yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta, Aydınpınar Köyü sınırları içerisinde bulunan ve ardı ardına sıralanan beş ayrı şelalesiyle dikkat çeken Aydınpınar Şelalesi Tabiat Parkı, doğaseverlerin uğrak noktalarından biri oldu.

Türkiye’nin tescil edilen ilk tabiat anıtlarından biri olan Samandere Şelalesi Tabiat Parkı da eşsiz doğal güzelliğiyle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

BELTUR tarafından işletilen tabiat parkı tesislerini bayram tatili süresince 24 bin kişi ziyaret etti.

Bayram süresince yoğun ziyaretçi trafiğine sahne olan Düzce, doğal güzellikleriyle ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin