Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2024 16:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Partili Çetinkaya: “Saha ve eser belediyeciliği kazandıracağız”

Kesin olmayan sonuçlara gören AK Parti’den Türkiye’nin en genç il belediye başkan adayı olan 36 yaşındaki Özkan Çetinkaya, vatandaşlara teşekkür ederek saha ve eser belediyeciliği kente kazandıracaklarını belirtti.
AK Parti Karabük Belediye Başkanı Adayı Özkan Çetinkaya, kesin olmayan seçim sonuçlarına göre belediye başkanı oldu. Türkiye’nin en genç il belediye başkanı olacak olan Çetinkaya, İl Başkanlığı önünde kendisini coşkuyla karşılayan kalabalığa konuşma yaptı.
Çetinkaya konuşmasında "Bu aziz şehre, emeğin başkentine hizmet etme, kalkındırma imkanını bize layık gördüğünüz için sizlere teşekkür ediyorum. Allah’a hamd ediyorum. Partili, partisiz 120 bin Karabüklünün hizmetkarı olacağız" dedi.
"Bugün kutlu bir hizmet yolculuğunun başını hep beraber çektik" diyen Çetinkaya, "Şehrimize hizmet etmiş belediye başkanlarımız var. Hepsini saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum Allah hepsinden razı olsun. Bizler ikilik adamı değiliz. İkilik de bereket yoktur" ifadelerini kullandı.
Karabük’te birlik ve beraberliği tesis edeceklerini kaydeden Çetinkaya, "Eşit şekilde hizmet edeceğiz. Bugün bize güvenip şehrin emin görevini bize teslim edenlere 5 yıl her dakikası dolu dolu hizmet yolunu inşa edeceğiz. Bizler Türkiye’nin en genç belediye başkanı olacağız ama biz ne olacağız en çok hizmet eden en çok proje ve hizmet üreten, en çok da Karabüklünün kalbine dokunan belediye başkanı olacağız. Saha ve eser belediyeciliği kazandıracağız" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

(Düzeltme) Yusufeli Barajı 3 yaşında

Yusufeli Barajı, hizmete girdiği 3 yılda 3,7 milyar kWh güç üreterek Türkiye iktisadına kıymetli katkı sağladı.
Türkiye’nin en yüksek gövdeli barajı olan Yusufeli Barajı ve HES, faaliyete geçmesinin akabinde üçüncü yılını geride bıraktı. Artvin’in Yusufeli ilçesinde Çoruh Irmağı üzerine inşa edilen dev proje, güç üretiminde gösterdiği performansla bölge ve ülke iktisadına kıymetli katkı sağlamayı sürdürüyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, barajın 3. yılına özel hazırladığı görüntü ile son üç yıla ait dataları paylaştı. Açıklamaya nazaran Yusufeli Barajı, işletmede olduğu müddette toplam 3,7 milyar kWh güç üretti. Barajın yıllık üretim kapasitesi ise 1 milyar 888 milyon kWh olarak açıklandı. Türkiye’nin stratejik yatırımları ortasında gösterilen barajın, bugüne kadar iktisada katkısının 10 milyar TL olduğu belirtildi.
275 metre yüksekliğiyle dünyanın en yüksek barajları ortasında yer alan Yusufeli Barajı, 2,13 milyar metreküp depolama hacmi ile ülkenin güç ve su idaresi açısından kritik rol üstleniyor. Barajın üçüncü yılı dolarken, büyük mühendislik yapısı ve üretim kapasitesiyle Türkiye’nin güç arzına katkı sağlamaya devam ettiği vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin