Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mayıs, 2023 19:14 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’den Seçim Zaferi Kutlaması

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Türk milletinin 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimini Recep Tayyip Erdoğan’a kazandırarak Türk çağını açtığını belirtirken, Milletvekili Ali Keskinkılıç ise seçimle birlikte Türk Milletinin HDP’yi sandığa gömdüğünü söyledi

AK Parti MKYK üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Cem Şahin, Türk milletinin 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimini Recep Tayyip Erdoğan’a kazandırarak Türk çağını açtığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci tur seçimini resmi olmayan sonuçlara göre zaferle sonuçlandırması Karabük’te düzenlenen programla kutlandı. Saat 17.00 itibariyle kapanan sandıklardaki oyların sayılmaya başlaması ve sonuçların netleşmesiyle birlikte Cumhur İttifakı mensupları soluğu AK Parti Karabük İl Başkanlığı önünde aldı. Alanı dolduran vatandaşlar zaferi büyük sevinçle kutlarken, parti binası önünde program düzenlendi. Programa Karabük milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, İl Başkanı Ferhat Salt, Cumhur İttifakı il başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Programda konuşan MKYK üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı aynı zamanda

Karabük Milletvekili Av. Cem Şahin, “Türkiye’yi ameliyat masasına yatırtmadığınız için, bölücü terör örgütleriyle iş birliği içerisine girenlere çok büyük ders verdiğiniz için şükranlarımı arz ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Bundan sonra yapacak çok işimiz var” dedi.

“Önümüzde Cumhur İttifakı olarak 5 yılımız var” diyen Şahin, “Bu süreç içerisinde el birliği ile tam bağımsızlık yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Enerjide, savunmada, eğitimde aklınıza ne gelirse. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’yi çok daha iyi yerlere taşıyacağız” ifadelerini kullandı. Şahin, “Malumunuz  29 Mayıs, İstanbul’un fethi. Şöyle bir ironi yapmak istiyorum. Bugün Türk milleti 29 Mayıs tarihinde atası Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fethederek nasıl bir yeni çağ açtıysa bugün de Türk milleti bir çağ açtı. Türk çağını açtı. Türkiye Yüzyılı’nın çağını açtı” diye konuştu.
Milletvekili Ali Keskinkılıç ise seçimle birlikte Türk Milletinin HDP’yi sandığa gömdüğünü belirtti. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin