Ramazan Öztürk tarafından
22 Aralık, 2023 14:05 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:52
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti’den Seçim Çalışmaları

Yerel seçimler için aylar öncesinden hazırlıklara başlayan AK Parti'de, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt beraberinde teşkilat kademeleriyle birlikte Karabük merkez mahalle muhtarlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Salt muhtarların, mahallelerde devlet ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi gördüğünü, muhtarların yerel yönetimlerin vazgeçilmez yapı taşları olduklarını dile getirerek gerçekleştirdikleri ziyaretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Salt, "Çok önemli bir sürece giriyoruz. Bu süreci en iyi biçimde değerlendiriyoruz. Sürekli sahada hemşehrilerimizle, muhtarlarımızla, dernek ve STK’larımızla, kurum ve kuruluşlarımızla iç içeyiz. AK Parti, Cumhurbaşkanımızın başlattığı yolda, yerel yönetimlerde en faydacı ve hizmete yönelik anlayışı halkla buluşturan bir partidir. Bizi 21 yıldır Türkiye'de iktidar yapan da budur. Halka dokunan, halkla birlikte yol yürüyen bir siyasi hareket ve gündemini halkın belirlediği, halkın sorunları doğrultusunda çözüm yolları üreten bir siyaset. Bu anlamda bizim tek hedefimiz, tüm ilçelerimizle birlikte Karabük’ümüzü hizmetle buluşturmak, AK Parti belediyeciliği ile gönül belediyeciliği ile buluşturmak" dedi. “HALKIMIZIN TEVECCÜHÜYLE KARŞILAŞIYORUZ” İnsanı merkeze almayan hiçbir yaklaşımın başarıya ulaşmasının mümkün olmadığını belirten AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, sahada halkın yüksek teveccühüyle karşılaştıklarının da altını çizdi. (Ramazan Öztürk)
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

O tarihte kullanacaklar dikkat: Ilgaz 15 Temmuz Tüneli’nde bakım çalışması yapılacak

Kastamonu-Çankırı hududunda bulunan Ilgaz 15 Temmuz Tüneli’nin Kastamonu istikameti bakım çalışmaları sebebiyle 10 Mart Pazartesi günü 08.00-17.00 saatleri ortasında ulaşıma kapatılacak. Tünelin kapalı olduğu müddet boyunca ulaşım Ilgaz Dağı yolundan sağlanacak.
Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Kastamonu-Çankırı hududunda bulunan Ilgaz 15 Temmuz Tüneli’nin Kastamonu istikametinde bakım çalışması yapılacak. Bakım çalışmaları sebebiyle 10 Mart Pazartesi günü 08.00-17.00 saatleri ortasında tünelin Kastamonu istikametindeki tüp ulaşıma kapatılacak. Tünelin kapalı olduğu müddet boyunca ulaşım Ilgaz Dağı yolundan sağlanacak.
Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli’nde program değişikliği sebebiyle bakım ve tamir çalışmaları yapılması 10 Mart 2025 Pazartesi gününe ertelenmiş olup; tünelin Çankırı-Kastamonu istikametindeki sol tüpü 10 Mart 2025 Pazartesi günü 08:00-17:00 saatleri ortasında trafiğe kapatılacaktır. Ulaşım, belirtilen tarih ve saatler ortasında Ilgaz Dağı yolu üzerinden sağlanacaktır. Yolu kullanacak şoförlerin belirtilen tarih ve saatlerde üstte belirtilen güzergâhı yahut öteki alternatif güzergahları kullanmaları, dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir" tabirlerine yer verildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.