AK Parti’den 5000 Evler’de Miting - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Mayıs, 2015 13:46 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti’den 5000 Evler’de Miting

AK Parti Karabük İl Başkanlığı Beşbinevler Mahallesi’nde 7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında miting düzenledi.
AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nın Beşbinevler Mahallesi Pazar yerinde düzenlemiş olduğu mitinge İl Başkanı Timurçin Saylar, Milletvekili aday adayları Hacer Ayan, Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Enver Malkoç, Adnan Ünnü, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kademeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
“BEŞBİNEVLER HALKI BİZDEN NE İSTEDİ BİZ ŞİMDİYE KADAR YAPMADIK MI”
Düzenlenen mitingde konuşan İl Başkanı Timurçin Saylar, Beşbinevler mahallesinin Karabük’ün en düzenli en rahat bölgelerinden biri olduğunu söyleyerek, “ Beşbinevler de AK Parti olarak 13 senede yaptığımız yatırımların haricinde ikinci 10 yıl için planlarımız var. 112 Çağrı Merkezi, Bilim Sanat Merkezi, top sahası ışıklandırması yapıldı kamp merkezi yapacağız, Afet İl Müdürlüğü bunlar gibi yatırımlar Beşbinevler Mahallemize yapılacak. Buradaki Kadın Doğum ve Çocuk hastanesi ile birçok spekülasyon dolaşıyor. Şirin evlerdeki KBÜ Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapıldıktan sonra üniversite buradaki Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini devralmış. Şimdi üniversite buraya 2 bin 500 kişilik Meslek Yüksek Okulu yapacak. Şimdi gelelim hastane ilgili soruna. Oraya bakacağınız konu şu olsun. AK Parti iktidara gelebilmek için uğraşıyor. CHP yüzde 35 oranında bir oy koymuş kendine, MHP almış olduğu oyu korumak istiyor, diğeri de barajı da geçmek istiyor; ama bizim derdimiz ülkeyi yönetmek. Şuanda da AK Parti’nin tek başına iktidar olacağı görülüyor. Buraya her şeyi yapacak olan yine AK Parti’dir. Beşbinevler halkı bizden ne istedi biz şimdiye kadar yapmadık mı. Bu anlamda bu sıkıntıyı çözebilmek için Şahintepesine Aile Sağlığı Merkezi yaptık. 750 metre kare şuanda Doğum Hastanesine gittiğiniz zaman acili 250 metre kareydi. Cumhuriyet ASM’ de ise 3 doktor gündüz bir doktor gece duracak bir de ambulansı olacak. Ayında 27’si gibi açılışlı olacak. Beşbinevler halkımızın ihtiyacını gidermeye çalışıyoruz. Başbakanımız geldiğin de buraya semt polikliniği olacak yoksa hastane mi olur araştırmalarımız sürüyor” dedi.
“BU ÜLKEYE HİZMET ETME ÇABASI OLAN TEK PARTİ AK PARTİ’DİR”
Beşbinevlerde zamanında su yoktu diyen Saylar, “ Bende burada oturuyordum. Su eylemleri yapıldığı günleri unutmayın buradaki su sorununu AK Parti çözdü. Okulların yanına ek binalar yaptık. Bunlar yapılmaya devam edecek. Biz sadece Beşbinevlere de Karabük’ün her yerine hizmet etmeye devam ediyoruz. 2002-2007-2011 yıllarında halkımıza ne sözü verdiysek biz yerine getirdik. Seçim vaatlerimizin hepsini yaptık. Şuanda 78 proje ile sizlerin önüne geliyoruz. Yakında kamuyou ile paylaşacağız. Bu projelerin içinde Beşbineler için de projelerimiz var. Muhalefete soruyorum siz Karabük’e ne yapacaksınız, söyleyemezler çünkü onların iktidara gelme gibi bir çabaları yok. Bu ümmete, bu ülkeye hizmet etme çabası olan tek parti AK Parti’dir” ifadesinde bulundu.
Saylar ayrıca, “AK partinin karşısındakilere bir bakalım. Amerika, İsrail, Avrupa, CHP, MHP,Paralel HDP karşısında, PKK karşısında. Hepsi bir tarafta, AK Parti bir tarafta. Bizim ülkeyi yönetmek için hem bu millete hem bu ümmete hizmet etme borcumuz v ar. Bizim şahsı hesaplar ile hiçbir zaman işimiz yok. Bu dava milletin ayağa kalkma davasıdır. AK Parti döneminde toplam 13 yılda 4,5 milyar TL yatırım yapılmış sadece Karabük’e. 30 sene boyunca Karabük’e gelen para 1 kattrilyon, niye yapmamışlar bu zamana kadar. Bakın bugün Karabük’ün önüne büyük projeler koyuyoruz. Karabük’ün ekonomik anlamda gelişmesi adına geliştirilen projeler var. Bugün İsmetpaşa projesi, Filyos Projesi Karabük’ün ekonomik anlamda daha da gelişmesi adına yapılacak olan projelerdir. Bu bölgeyi ayağa kaldıracak olan projeleridir. Başbakanımız, filyos projesinin AK Parti’nin 100 tane seçim bildirgesinin içinde en çok önemsediğimiz projelerden birisi diyor. Filyos projesi 40 seneden beri bu bölgede beklenen bir projedir. Bu projeyi yapan yine AK Parti, onlar niye yapmamış bu zamana kadar” dedi.
“HALKIMIZ BİZDEN NE İSTERSE BU BİZE EMİRDİR”
KBÜ Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi yapıldıktan sonra dışarıya sevkin yüzde 5 oranına düştüğünü de hatırlatan Saylar, “ Bundan önce yüzde 55 oranındaydı. Bugün Eğitim Araştırma Hastanesinde ayda 100 adet ağır ameliyat yapılıyor. Bu hastaneleri kendi dönemlerinde 1999, 2000, 2001 yıllarında DSP, Anavatan, MHP döneminde bu muhalefet partisi niye yapmamış bu hizmetleri .Ellerinden mi alıyorlardı. Halkımız bizden ne isterse bu bize emirdir. Halkımıza hizmet etmek bize ibadettir. Biz iktidara da geleceğiz. Biz bu hizmetleri de yapacağız. 2002-2007-2011’de nasıl yaptıysak 2015’te de yine yapacağız. KARDEMİR’de zamanında ücretsiz izinlere çıkartılıyordu. Kömür ile ocaklar kurumasın diye uğraşılıyordu. Kim vardı iktidarda MHP vardı. Niye o zaman yapamadılar. Şimdi KARDEMİR şahlandı kim yaptı bunu AK Parti yaptı. O zaman İskenderun’a bağlasın, Ereğli’ye bağlansın deniliyordu. Biz şimdi hepsinden iyi durumdayız. Bu ülkede zamanında paralar birilerinin cebine giriyordu. Şimdi milletin

Bizi sosyal medyadan takip edin
v23
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
22 Nisan, 2026 10:50 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya tarlada vatandaşla omuz omuza

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, saha çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan, dalından badem koparıp bahçe belleyerek emeğin önemine vurgu yaptı. “Tarlada izi olmayanın mahsülde yüzü olmaz” sözünü hatırlatan Çetinkaya, çalışmanın kıymetine dikkat çekti.

Ardından Halim Deresi ıslah çalışmalarını yerinde incelemek üzere Aydınlıkevler Mahallesi’ne geçen Başkan, makam aracı yerine yürümeyi tercih etti. Yolda bir vatandaşın tarla belirlediğini gören Çetinkaya, tereddüt etmeden yanına giderek kolları sıvadı ve yardım etti.

Tarla sahibi Başkan’ın samimi yaklaşımı karşısında şaşkınlık yaşarken, çevredekiler “Elinden her iş geliyor” yorumunda bulundu.

Başkan Özkan Çetinkaya, sahada hemşehrileriyle bir araya gelmeye büyük önem veriyor. Belediye binasında olduğu zamanlarda da ziyaretine gelen vatandaşları geri çevirmeyerek samimi bir iletişim kuruyor. Çay davetini geri çevirmeyip sohbetlere eşlik eden, derdini anlatana omuz veren Çetinkaya, şehrin her bir ferdine ayrı ayrı değer veriyor. Kimi zaman bir kardeş, kimi zaman bir abi, kimi zaman da bir evlat gibi vatandaşlarının yanında yer alıyor.

Türkiye’nin en genç İl Belediye Başkanı olan Özkan Çetinkaya, gençliğinin enerjisini sahaya ve hizmete yansıtmayı sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin