Reklam
Reklam
ccc 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
24 Nisan, 2025 10:13 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’den 23 Nisan’da Anlamlı Ziyaret

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt beraberinde AK Parti teşkilat mensupları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Salt, miniklerin bayramını kutlayarak oyuncak hediye etti.

Başkan Salt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da selamlarını ileterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdik. Kendisi tüm evlatlarımızın bayramını en kalbi duygularla kutluyor.” dedi.

Başkan Salt, “Başta hastanede tedavi gören yavrularımız olmak üzere tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönülden kutluyorum. Sağlıkla, mutlulukla ve neşeyle dolu nice bayramlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Salt, sağlık çalışanlarına da emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta yesilirmak tasti 8 asirlik tas koprunun uc gozu su altinda kaldi Qy2EFaKt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Yeşilırmak taştı, 8 asırlık taş köprünün üç gözü su altında kaldı

Tokat’ta Yeşilırmak’ın taşmasıyla tarım arazileri sular altında kalırken, 788 yıllık tarihi köprünün üç gözü de suya gömüldü.

Tokat’ta etkili olan sağanak yağış ve Almus Barajı’nın maksimum doluluk seviyesine ulaşmasının ardından dolusavaktan su tahliyesinin devam etmesi ile Yeşilırmak’ta taşkın meydana geldi. Irmak kenarındaki tarım arazileri ile Pazar ilçe girişindeki 1238 yapımı tarihi Selçuklu taş köprüsünün 4 gözünden 3’ü su içinde kaldı.

Yöre sakinlerinden Cemalettin Horosan, “1993 yılında yine ırmak gece gündüz aktı. O sene de yine aynı bu aylardaydı. Sonrasında ise arazimize giremedik. Araziye girdikten sonra da bir mahsul alamadık. Bu seneki ise daha da farklı yağdı. Biz daha bunu kaldıramayız. Allah’tan ümit kesilmez ama ümidimizi de yitirdik. Bu daha da akmaya devem ettiği için daha da bir faydası olmaz. Ekimini yaptığım 70 dönüm arazim su altında kaldı. Ekilen arazinin dekar başına 8 bin TL masrafı var. Bunun altından nasıl kalkacağız bilmiyorum. Bu kadar yükseldiğini bilmiyorum. Bu kadar su hiç yoktu. Bu tarih unutulmayacak bir tarih, Allah bir daha göstermesin inşallah” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin