Reklam
Reklam
ccc 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
24 Nisan, 2025 10:13 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’den 23 Nisan’da Anlamlı Ziyaret

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt beraberinde AK Parti teşkilat mensupları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Salt, miniklerin bayramını kutlayarak oyuncak hediye etti.

Başkan Salt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da selamlarını ileterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdik. Kendisi tüm evlatlarımızın bayramını en kalbi duygularla kutluyor.” dedi.

Başkan Salt, “Başta hastanede tedavi gören yavrularımız olmak üzere tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönülden kutluyorum. Sağlıkla, mutlulukla ve neşeyle dolu nice bayramlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Salt, sağlık çalışanlarına da emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin