Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Eylül, 2021 11:28 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’den 15 yaşındaki Berat’a yardım eli

Karabük’te sol kolunda engeli bulunan oğlu için yardım çağrısında bulunan üç çocuk annesi Gülsüm Karakuş’a AK Parti Karabük teşkilatı el uzattı.
Merkeze bağlı Cumayanı köyünde yaşayan Gülsüm Karakuş, sol kolunda engeli bulunduğu için sürekli intihar girişiminde bulunan oğlunun tedavisi için yardım istemişti. Çaresiz annenin sesini duyan AK Parti Karabük teşkilatı harekete geçti.
AK Parti Karabük Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nurettin Emlik, Yönetim Kurulu Üyeleri Zühal Kahraman ve Nagihan Erkal, olay hakkında bilgi almak için Karakuş ailesinin evini ziyaret etti.
İl Başkan Yardımcısı Emlik, 15 yaşındaki Berat için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Tedavisi için konuyla yakından ilgileneceğiz ve tedavi sürecini de takip edeceğiz” dedi.
Anne Karakuş, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Karabük teşkilatına teşekkür ederek, çocuğunun bir an önce sağlığına kavuşmasını çok istediğini söyledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin