Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Eylül, 2021 11:28 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’den 15 yaşındaki Berat’a yardım eli

Karabük’te sol kolunda engeli bulunan oğlu için yardım çağrısında bulunan üç çocuk annesi Gülsüm Karakuş’a AK Parti Karabük teşkilatı el uzattı.
Merkeze bağlı Cumayanı köyünde yaşayan Gülsüm Karakuş, sol kolunda engeli bulunduğu için sürekli intihar girişiminde bulunan oğlunun tedavisi için yardım istemişti. Çaresiz annenin sesini duyan AK Parti Karabük teşkilatı harekete geçti.
AK Parti Karabük Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nurettin Emlik, Yönetim Kurulu Üyeleri Zühal Kahraman ve Nagihan Erkal, olay hakkında bilgi almak için Karakuş ailesinin evini ziyaret etti.
İl Başkan Yardımcısı Emlik, 15 yaşındaki Berat için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Tedavisi için konuyla yakından ilgileneceğiz ve tedavi sürecini de takip edeceğiz” dedi.
Anne Karakuş, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Karabük teşkilatına teşekkür ederek, çocuğunun bir an önce sağlığına kavuşmasını çok istediğini söyledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk 1amator ligde sampiyon safranboluspor au4qFJCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor

Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.

Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin