Reklam
Reklam
676eb7bf7f505
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
27 Aralık, 2024 17:22 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’de Vefa Geleneği: Ferhat Salt’tan Eski İl Başkanlarına Anlamlı Hediye

AK Parti İl Başkanı Salt: Vefa AK Parti’nin şiarıdır.

AK Parti Karabük 8. Olağan İl Kongresi, hem teşkilatın birlik ve beraberliğini pekiştiren hem de vefa anlarına sahne olan programla tamamlandı. AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, kongrede geçmiş dönem il başkanlarına vefa duygusunu en güzel şekilde ifade eden hediye takdim etti.

Önceki dönem il başkanlarından Cumhur Ünal, Ömer Ayar ve Timurçin Saylar’ın katıldığı kongrede, eski il başkanlarının görev dönemlerinde gerçekleştirdiği saha çalışmalarından özel görüntülerin yer aldığı anlamlı bir tablo hazırlandı. Önceki dönem il başkanlarına tabloyu Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt takdim etti.

Bu hediye, teşkilat içinde büyük takdir toplarken, AK Parti’nin sadece bir siyasi hareket değil, aynı zamanda köklü bir vefa ve dayanışma geleneğine sahip büyük bir aile olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

AK Parti İl Başkanı Salt konuşmasında, “AK Parti’de vefa, bizim teşkilatımızın temel taşıdır. Görev yapan her dava ve yol arkadaşımızın emeği, bizim için birer onur kaynağıdır. Önceki dönem il başkanlarımız, Karabük’te AK Parti’nin bayrağını zirveye taşımak için gece gündüz demeden çalışmışlardır. Bugün burada kendilerine duyduğumuz minneti bir kez daha ifade ediyoruz. Onların mirası, bizim yol haritamızdır.” dedi.

Teşkilat mensupları ve katılımcılar, bu anlamlı hediyeleri güçlü bir vefa örneği olarak değerlendirirken, AK Parti’nin teşkilat kültüründe vefanın ne kadar önemli bir yer tuttuğunu bir kez daha hatırladı. AK Parti İl Başkanı Salt, bu vefalı yaklaşımıyla teşkilatın gönlünde ayrı bir yer kazandı.

AK Parti Karabük İl Başkanlığı, geçmişten bugüne Karabük’e hizmet eden tüm teşkilat mensuplarını onurlandırmaya devam ederek, birlik ve beraberlik ruhunu geleceğe taşımayı sürdürüyor.

Kongrede, önceki dönem il başkanlarından İsmail Altınöz’ün de bu anlamlı anlara davet edildiği ancak AK Parti’nin 8. Olağan Kastamonu İl Kongresi’nde aldığı görev nedeniyle salonda bulunamadığı belirtildi. Altınöz, AK Parti Karabük İl Başkanlığında İl Başkanı Ferhat Salt’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. İl Başkanı Salt, Altınöz’e teşekkür ederek kendisi için hazırlanan tabloyu hediye etti.

676fc37185a34
Bizi sosyal medyadan takip edin
saatlerce pesinden kostular kurbanlik dana ilceyi birbirine katti uxhQ8uC7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Saatlerce peşinden koştular: Kurbanlık dana ilçeyi birbirine kattı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde kurban pazarından kaçan dana, saatler süren kovalamacanın ardından veteriner hekimin sakinleştirici iğnesiyle yakalandı.

İnebolu ilçesi İkiçay mevkiinde kurulan kurban pazarında bulunan bir dana, sahibinin elinden kaçarak pazardan uzaklaştı. Şehit Rahmi Yılmazer Caddesi üzerinden ilçe merkezine doğru koşan kurbanlık dana, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Cadde üzerinde kendisini yakalamaya çalışan vatandaşlara da saldıran dana, ilçede hareketliliğe neden oldu. Otobüs Terminali’ne kadar kaçan hayvan, burada ekipler tarafından kontrol altına alınmaya çalışıldı. Kurbanlık dana, veteriner hekimin yaptığı sakinleştirici iğnenin ardından etkisiz hale getirildi. Ekiplerin ve vatandaşların yardımıyla yeniden kurban pazarına getirilen dana, sahibine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin