AK Parti’de Tek Aday Tek Liste ile İlçe Kongreleri..!

AK Parti Karabük Merkez İlçe ve Safranbolu İlçe Kongreleri  Cumartesi ve Pazar Günü Yapılacak

blank
Ramazan Öztürk tarafından
18 Ekim, 2024 15:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Merkez İlçe Kongresine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da katılacak. Safranbolu İlçe Kongresi Cumartesi günü,  Merkez İlçe Kongresi ise Pazar günü gerçekleştirilecek. Her iki kongreye de tek liste ile gidilecek

Geçtiğimiz hafta Yenice, Eskipazar, Ovacık ve Eflani İlçe Kongrelerini  gerçekleştiren AK Parti, Cumartesi ve Pazar günü  Karabük Merkez ilçe ve Safranbolu İlçe Kongrelerini yapacak.  Her iki kongreye de tek liste ile gidilecek.  Karabük Merkez İlçede mevcut Başkan  Yavuz Hüsam, Safranbolu'da ise yine mevcut Başkan Muhammet Yasin Aydın aday olacak.  AK Parti Safranbolu İlçe 8. Olağan  Kongresi  19 Ekim Cumartesi günü Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmen Evinde, Karabük Merkez İlçe8. Olağan  Kongresi de 20 Ekim Pazar günü 100. Yıl Kültür Merkezinde yapılacak.  Merkez İlçe kongresine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da katılacak.

Her iki başkan da kongre öncesi yaptıkları açıklamalarda, partilileri ve vatandaşları kongrelere davet etti. Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın ve Karabük Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, kongrelerin AK Parti teşkilatı için yeni bir başlangıç olacağını ifade ettiler.

AK PARTİ İL BAŞKANI SALT'TAN BİRLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, parti kongre süreçleri hakkında açıklamalarda bulundu. Salt, partinin birlik ve dayanışma içerisinde geleceğe daha güçlü adımlarla ilerleyeceğini vurguladı. Başkan Salt, "Kongrelerimiz, partimizin dinamizmini artırmak ve hedeflerimize daha etkin bir şekilde ulaşmak için önemli bir fırsattır. Birlikte hareket ederek, güçlü bir gelecek inşa edeceğiz"  dedi. Başkan Ferhat Salt, partinin genel hedeflerine ulaşabilmek için teşkilat içindeki dayanışmanın artırılmasının önemine değinerek, "Herkesin katkısı, ortak hedeflerimiz doğrultusunda büyük bir anlam taşıyor. Kongrelerimiz, bu sinerjiyi yaratmak adına kritik bir süreç olacak," şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Taklalar atarak durabildi

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Düzce’de virajı alamayarak 50 metrelik şarampole uçan arabanın güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.
Düzce’de öğle saatlerinde 50 metreden şarampole uçan arabada 2 kişi yaralanmıştı. Yaralılar sıkıştıkları yerden itfaiye gruplarının çalışması ile çıkarılırken, kazada araba hurda yığınına döndü. O kazanın güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Yoldan çıkarak taklalar atmaya başlayan arabanın teknopark bahçesine de takla atarak uçtuğu anlar kameralara an be an yansıdı. Kazada 2 kişinin de emniyet kemeri takması sebebi ile taklalar atan arabadan fırlamadıkları görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.