Yusuf Korkmaz tarafından
14 Kasım, 2023 14:04 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:26
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti’de Adaylık Başvuru Süresi Uzatıldı

AK Parti'de 31 Mart 2024'teki yerel seçim için 9 Kasım'da başlayan aday başvuruları 22 Kasım'a uzatıldı. 19 Kasım'da yapılması beklenen temayül yoklaması da 26 Kasım'da gerçekleştirilecek. 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimler hazırlıkları için kolları sıvandı. AK Parti'nin, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalar fiilen başladı. Bu kapsamda netleşen seçim takvimine göre 9 Kasım Perşembe günü başlayan aday başvuruları, 17 Kasım'da sona erecekti. AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt yerel seçim takviminde değişiklik yapıldığını bildirerek, “17 Kasım'da bitecek olan aday adayı müracaatlarımız, İl Başkanlarımızın talebi ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle 22 Kasım Çarşamba günü saat 19.00'a kadar uzatılmıştır" dedi. TEMAYÜL YOKLAMASI DA 26 KASIM'DA Başkan Ferhat Salt, Teşkilat Temayül Yoklamasının da  26 Kasım Pazar günü 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacağını söyledi. (Yusuf Korkmaz)    

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin