AK Parti Yenice’de ”Kırık” istifası - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Eylül, 2018 14:16 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Yenice’de ”Kırık” istifası

AK Parti’nin Yenice eski İlçe Başkanları Aycan Telli ve Sabri Tom AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık’ın partiye zarar verdiği düşünceleriyle partilerinden istifa ettiler

AK Parti Yenice İlçe Teşkilatın sular bir türlü durulmazken, partinin iki ağır topu olan ve Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın en yakın dava arkadaşları Aycan Telli ve Sabri Tom AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık’ın partiye zarar verdiği düşünceleriyle partilerinden istifa ettiler

Yenice İlçe Seçim Müdürlüğüne istifalarını sunan AK Parti’de üç dönem ilçe başkanlığı, il yönetim kurulunda görev almış Aycan Telli ve iki dönem ilçe başkanlığı yapan Sabri Tom istifalarının ardından yaptıkları açıklamada;  AK Partiye uzun yıllar hizmet verdik. Yenice’de herkes köşe bucak kaçarken bu partinin kurucuları arasında yer aldık. İlçemize kazandırılan birçok hizmete vesile olduk. Fakat son 2 yıldır partinin ilk kurulduğu yıllardaki çizgisinden süratle uzaklaştığını görmekteyiz. Yenice’mizde yanlış uygulamalar olmuş ve 15 Temmuz darbe girişimine tiyatro diyen ve AK Partiye hiç oyu nasip olmamış birisi ilçe başkanı yapılmıştır. Yenice’yi çalışma arkadaşları ile şehir yapan, AK Partinin Yenice ilçesindeki kurucu ilçe başkanı – belediye başkanımız partiden Bizans oyunları ile ihraç edilmiştir.  AK Parti eski AK Parti değildir. Omurga bozulmuş, gemi su almıştır. Bu nedenle gördüğümüz lüzum üzerine AK Partiden istifa ettik. Bundan böyle Belediye Başkanımız Zeki Çaylı ile hareket edeceğiz ve sonuna kadar ilçemiz için, ülkemiz için mücadele edeceğiz” dediler.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu gecisinde yogun kar yagisi etkili oldu LQgl1ccy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu geçişinde yoğun kar yağışı etkili oldu

Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde akşam saatlerinde etkisini artıran yoğun kar yağışı, özellikle TEM Otoyolu’nda görüş mesafesini düşürdü.

Bolu’da gece saatlerinde başlayan ve sabaha karşı etkisini artıran soğuk hava, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Akşam saat 22.00 sıralarında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan görüntülerde, TEM Otoyolu’nun Dörtdivan mevkisinde yoğun kar yağışının etkili olduğu görüldü. Yoğun kar yağışı nedeniyle otoyolda görüş mesafesi düşerken, sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Olumsuz hava şartlarına karşı Karayolları ekipleri bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Bizi sosyal medyadan takip edin