Karabük Postası tarafından
08 Eylül, 2016 14:06 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı’na Yılmaz Kırık Atandı

Geçtiğimiz hafta başından görevinden istifa eden AK Parti Yenice ilçe Başkanı Sabri Tom’un yenirine Yılmaz Kırık atandı. Yenice İlçe Başkanlığı görevine seçilen Kırık’a başarılar dileyen İl Başkanı Timurçin Saylar, “ Yeni başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Başkanımız yönetimini kurarak, güzel ve sistemli bir şekilde çalışmalarına başlayıp, ilçesine, memleketine faydalı çalışmalar gerçekleştirecektir” dedi. AK Parti’de halka hizmetin her şeyden önce geldiğini belirten Saylar, “Koltuklar, makamlar her daim gelip geçici olmuştur. AK Partimiz de önemli olan konu halka, ülkemize, ümmete hizmettir. 15 yılda ülkemizin geldiği nokta belli, bu özverili ve millete hizmet aşkı ile alakalı bir durumdur. Çok şükür hem Karabük’ümüze hem de ülkemiz genelinde AK Partimiz çok büyük işlere imza attı. İnşallah bundan sonra da bu çalışmalar gelişerek devam edecek. Bu vesile ile Yence İlçe Başkanlığı görevine gelen kardeşimiz Yılmaz Kırık’a da yeni görevinde başarılar diliyor. Rabbim, yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ülkeye kaçak yollarla giren 4 şahıs ormanlık alanda donmak üzereyken bulundu

Artvin’in Gürcistan hududunda, yasa dışı yollarla Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra ormanlık alanda kaybolan ve donma tehlikesi geçiren 4 şahıs, jandarma takımlarının operasyonuyla kurtarıldı.
Olay, 9 Nisan 2025 tarihinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Gürcistan hudut sınırından Türkiye’ye kaçak yollardan giriş yaptığı tespit edilen şahısların, kar yağışı nedeniyle ormanlık alanda kaybolduğu ihbarı üzerine bölgeye Jandarma Komando, Asayiş ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri sevk edildi.
Sarp ve şiddetli arazi kurallarında yürütülen çalışmalar sonucunda donmak üzere olan 4 kişi bulunarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tedavilerinin akabinde taburcu edilen şahıslar, jandarma tarafından gözaltına alındı. Haklarında başlatılan isimli sürecin tamamlanmasının akabinde mahkemeye çıkarılan kaçak göçmenler, tutuklanarak Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.