karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
22 Mart, 2023 22:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti yeni İl Başkanı Salt görevi devraldı

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından görevini Ferhat Salt'a devretti. AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz 28'inci dönem milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etmişti. Altınöz'ün ardından boş kalan göreve Genel Merkez kararınca Ferhat Salt getirildi. İl Başkanlığında düzenlenen törenle yeni Başkan Salt görevi Altınöz'den devraldı. Ferhat Salt törende yaptığı konuşmada kendisinin bu göreve layık görülmesinden ötürü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la teşkilatımızın her kademesinde yol arkadaşlığı yapmak bizler için büyük bir onurdur" diyen Salt, "Bugün emaneti ileride başka bir arkadaşa teslim etmek üzere aldığım il başkanlığı vazifesi çok kıymetli, çok meşakkatli bir görevdir bunun bilincinde ve bunun farkındayız. Burada sizlere şunların teminatını vermek istiyorum hiçbir yanlış ve kirli işlerin içerisinde beni ve bizleri göremeyeceksiniz. Birlikte çalıştığım birlikte görev yaptığım şu anda görevi kendisinden devir aldığım İsmail Altınöz Başkanımın bu davaya vermiş olduğu emekler ve hizmetler için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. AK Parti de sona eren milletvekili aday adaylığına başvuranlar şu isimlerden oluştu: "Yeter Akgün, Hacer Ünal, Tuncay Böyüközkök, Ömer Ayar, Mehmet Şahin, Mehmet Sarı, Mehmet Ceylan, Hasan Sevdalı, Hüseyin Acar, İsmail Altınöz, Nurullah Çelik, Kübra Ekmekçi, Muhammet Enes Göktaş, Büşra Ulusoy Çorbacı, Zehra Söylemez, Saime Öksüzoğlu, Niyazi Güneş, Murat Kocaman, Gülda Koca, Mehmet Uzun, Salih Aydın, Serranur Özdemir, Yasemin Tarakcı, Cumhur Ünal, Hüseyin Gündoğdu ve Ali Keskinkılıç" (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da gece saatlerinde yüksek sese geçit yok

Bolu’da, vatandaşların yoğun şikayeti üzerine gece saatlerinde harekete geçen trafik polisleri geniş çaplı denetim gerçekleştirdi. Uygulamada, abartılı egzoz kullanan, yüksek sesle müzik dinleyen ve trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülere cezai işlem uygulandı.
Bolu’da son günlerde gece saatlerinde Kılıçarslan Mahallesi’nde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda yüksek ses ihbarları çoğalması üzerine güvenlik güçleri harekete geçti. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbarlar doğrultusunda Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde vatandaşların ihbarda bulunduğu noktalarda şok uygulama yaptı. Kılıçarslan Mahallesi’nde Asayiş Şube Müdürlüğü’nün de destek verdiği denetimde araç içerisinde bulunan vatandaşların kimlik kontrolleri yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren uygulama kapsamında yüksek ses müzik dinleyerek çevreye rahatsızlık veren, abartılı egzoz bulunan, aykırı ışık sistemi bulunan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücülere cezai işlem uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin