AK Parti ve CHP’nin  Asgari Ücret Kavgası - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Kasım, 2021 13:03 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti ve CHP’nin  Asgari Ücret Kavgası

Geçtiğimiz Cuma günü  CHP  tarafından 81 İl’de “Asgari Ücretten Vergi ve Kesintilere Son Verilsin”  açıklamasının ardından AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz; sosyal medya hesabından açıklama yaparak, CHP’ye Bukalemun benzetmesi yaptı. CHP İl Başkanı Abdullah Çakır  da sosyal medya hesabından karşı açıklama yaparak “Getirin Sandığı Kim haklı kim haksız halkımız karar versin. Tabi cesaretiniz varsa” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cuma günü 81 ‘İlde yaptığı “Asgari Ücretten Vergi ve Kesintilere Son Verilsin” açıklaması bir kez daha AK Parti ve CHP’yi karşı karşıya getirdi. AK Parti ve CHP İl Başkanları sosyal medya hesaplarından karşılıklı atışmaya başladı.

AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, CHP’ye Bukalemun benzetmesi yaparken, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır da, “Getirin sandığı kim haklı kim haksız halkımız karar versin. Tabi cesaretiniz varsa” dedi.

AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz Facebook hesabından yaptığı açıklamada; “CHP bütün illerde açıklama yapmış her zamanki gibi yok tek adam yok bilmem ne , insanda biraz utanma olur girdiği bütün seçimlerde kaybetmesine rağmen Genel Başkanınız halen aynı koltukta oturuyor.Halkın yüzde ellisinin oyuyla seçilen Cumhurbaşkanımıza laf ediyorsunuz.Sandıkta yenemediğiniz için ve halk size güvenmediği için bu hezeyanları yapıyorsunuz.Ak parti 19 yıldır iktidarsa bu,siyaseti halka hizmet için yapmasından kaynaklanmaktadır.

Sizin genel başkanınız SGK genel müdürü iken hastasını ziyaret eden ziyaretçiden bile para alıyordunuz.Hastane parasını ödeyemeyenin çocuğunu esir alıyordunuz.

CHP ,yabancı ülke büyükelçilerden medet uman,ülkenin aleyhine hareket eden tüm yabancı mihrakların doğal müttefiki maalesef.

CHP en güzel yaptığı iş yalan konuşmak ve algı oluşturmak.Biz hizmetle uğraşırken bunlar boş kalmış ve çenelerine vurmuş iyi konuşuyorlar ama boş konuşuyorlar.

Bir gün tezkereye hayır diyorsunuz

Diğer gün iktidara gelirsek bir haftada Kandili yok edeceğiz diyorsunuz.

Siz ne yaptığınızın ve ne söylediğinizin farkında bile değilsiniz.Bulunduğunuz ortama ve şehre göre konuşuyorsunuz aynı bukalemun gibisiniz” dedi.

AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz’ün açıklamasının ardından CHP İl Başkanı Abdullah Çakır da Facebook hesabından verdiği cevapta şu ifadelere yer verdi:

“Asgari ücretten vergiler kaldırılsın, Asgari ücret hemen 3577 TL olsun açıklamamız AKP İl Başkanını  rahatsız etmiş ki sosyal medyadan cevap vermiş.TUİK rakamlarına göre açlık sınırının 3000 TL’yi geçtiği bugünlerde asgari ücretle maaş alan 7 milyon vatandaşımızın geliri açlık sınırının altında kalmışken, asgari ücretten vergilerin kaldırılması ve asgari ücretin 3577 TL olması isteğimiz anlaşılan sizi rahatsız etmiş. Sizlere sormak lazım asgari ücretle ilgili düşünceleriniz ne?  Açlık sınırının altında 1500-2500 TL arasında maaş alan 8 milyon emekli vatandaşımız hakkında ne düşünüyorsunuz?  Söz verdiğiniz halde çıkarmadığınız 3600 ek gösterge ne olacak? Hastanelerde muayene olmak için 15-20 gün ultrason, MR, Endoskopi, Kolonoskopi için aylarca sıra bekleyen vatandaşlarımızın sorunları nasıl çözülecek ? EYT bekleyen vatandaşlarımızın sorunu ne olacak ? Tarım ve hayvancılık yapan Üreticimizin sorunlarını nasıl çözeceksiniz? İşsizliği nasıl çözeceksiniz?  2022 bütçesinde faiz ödemelerine  ne kadar para ayırdınız? Yapılırken vatandaşlarımızın cebinden 1 kuruş çıkmayacak dediğiniz Yap İşlet Devret modeli ile yaptığınız Köprü, Otoyol, Havaalanı ve Şehir Hastanelerine bütçeden ne kadar ödenek ayırdınız? Vatandaşlarımızın alım gücü sürekli düşerken son 10 yılda 5’li Çete dediğimiz müteahhitlere kaç kez vergi affı getirdiniz ? Madem kendinize çok güveniyorsunuz getirin sandığı halkımıza gidelim, Halk sandıkta kim haklı, kim haksız kararını verir, TABİ CESARETİNİZ VARSA” (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
t23 3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 13:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te canlarını hiçe saydılar

Gençlerin bazıları trafikte tehlikeli akrobasi yaptı, diğeri şelale sularında mahsur kaldı

Karabük’te gençlerin tehlikeli adrenalin arayışı cep telefonu kameralarına yansıdı. Kent merkezinde motosiklet ve elektrikli bisikletlerle trafikte akrobasi yapan gençler tehlike saçarken, Eskipazar ilçesinde ise cipleriyle şelale bölgesine giren gençler suya saplanarak mahsur kaldı. Her iki olay da vatandaşların tepkisini çekti.

İlk olay Karabük Bahçelievler Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre caddeyi adeta pist alanına çeviren gençler, motosiklet ve elektrikli bisikletlerle akrobatik hareketler yaparak hem kendi canlarını hem de trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attı.

Görüntülerde bir motosiklet sürücüsünün seyir halindeyken yüzüstü yatar şekilde ilerlediği, başka bir gencin ise elektrikli bisikletle tek teker üzerinde gittiği görüldü. Park halindeki araçlar ve yayaların arasından yapılan tehlikeli manevralar vatandaşların tepkisine neden oldu. Mahalle sakinleri, özellikle akşam saatlerinde benzer görüntülerin arttığını belirterek denetimlerin artırılmasını istedi. Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından emniyet ekiplerinin inceleme başlattığı öğrenildi.

Bir diğer tehlikeli görüntü ise Eskipazar ilçesinden geldi. Şelale bölgesine cipleriyle giren gençler, suyun içinde ilerlemek isterken araçlarından biri mahsur kaldı. Zor anlar yaşayan gençlerin yardımına diğer araçtakiler yetişti. Mahsur kalan cip, halat yardımıyla çekilerek bulunduğu yerden çıkarıldı.

Olayda yaralanan olmazken, hem trafikte hem de doğada yaşanan kontrolsüz cesaret gösterileri “adrenalin tutkusu faciaya dönüşebilirdi” yorumlarına neden oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin