Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Şubat, 2023 10:25 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Teşkilatlarından Deprem Bölgesine Yardım

AK Parti Teşkilatlarından Deprem Bölgesine Yardım

 

AK Parti Karabük İl Başkanlığınca, acil yardım malzemeleri taşıyan 1 tır deprem bölgesine gönderildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7,7 büyüklüğündeki depremin etkilediği illere Türkiye’nin her yerinden yapılan yardımlar ulaştırılmaya devam ediyor.

AK Parti Karabük İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen depremler sonrasında, AK Partinin Karabük İl Başkanlığı’nda kriz masası oluşturuldu.

AK Parti Karabük teşkilatlarının organize ettiği, afet bölgesine ulaştırmak üzere deprem bölgelerine yardım yapmak isteyen vatandaşların da katkılarıyla hazırlanan yardım kampanyasında kışlık kıyafet, mont, polar, yün çorap, atkı, eldiven, çocuklar için bot, yün çorap, atkı eldiven, battaniye, ısıtıcı, çadır, mat, el feneri, hazır gıda, ekmek, su, kadın hijyen seti, powerbank ürünlerinden oluşan yardımların yüklendiği 1 tır afet bölgesine hareket etti.

Hep birlikte bu zor günlerin atlatılacağının vurgusunu yapan AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, “Ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinde vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için, AK Parti Karabük teşkilatları olarak depremin ilk gününde 1 tır dolusu yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştırmak üzere yola çıkardık. Hep birlikte bu zor günleri atlatacağız, milletimizin yaralarını saracağız. Karabük Valiliğimizin organizesinde yapılan yardım çalışmalarına katkı ve destek olmaya da devam edeceğiz. En kalbi dualarımızla milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

Vatandaşlardan çeşitli mecralarda paylaşılan asılsız bilgilere itibar etmemeleri gerektiğini söyleyen Altınöz, vatandaşların doğru bilgi için resmî kaynakları takip etmelerinin büyük önem arz ettiğinin altını çizdi. Altınöz, “Devletimiz bütün imkân ve olanakları ile depremden etkilenen bölgelerde arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürmektedir.” ifadelerini kullandı.

Altınöz, başlattıkları yardım seferberliğine katılmak isteyen vatandaşların, bulundukları yerlerdeki AK Parti İlçe Başkanlıklarına başvurabileceklerini belirtti. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin