AK Parti Teşkilatlarından Deprem Bölgesine Yardım - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Şubat, 2023 10:25 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Teşkilatlarından Deprem Bölgesine Yardım

AK Parti Teşkilatlarından Deprem Bölgesine Yardım

 

AK Parti Karabük İl Başkanlığınca, acil yardım malzemeleri taşıyan 1 tır deprem bölgesine gönderildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7,7 büyüklüğündeki depremin etkilediği illere Türkiye’nin her yerinden yapılan yardımlar ulaştırılmaya devam ediyor.

AK Parti Karabük İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen depremler sonrasında, AK Partinin Karabük İl Başkanlığı’nda kriz masası oluşturuldu.

AK Parti Karabük teşkilatlarının organize ettiği, afet bölgesine ulaştırmak üzere deprem bölgelerine yardım yapmak isteyen vatandaşların da katkılarıyla hazırlanan yardım kampanyasında kışlık kıyafet, mont, polar, yün çorap, atkı, eldiven, çocuklar için bot, yün çorap, atkı eldiven, battaniye, ısıtıcı, çadır, mat, el feneri, hazır gıda, ekmek, su, kadın hijyen seti, powerbank ürünlerinden oluşan yardımların yüklendiği 1 tır afet bölgesine hareket etti.

Hep birlikte bu zor günlerin atlatılacağının vurgusunu yapan AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, “Ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinde vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için, AK Parti Karabük teşkilatları olarak depremin ilk gününde 1 tır dolusu yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştırmak üzere yola çıkardık. Hep birlikte bu zor günleri atlatacağız, milletimizin yaralarını saracağız. Karabük Valiliğimizin organizesinde yapılan yardım çalışmalarına katkı ve destek olmaya da devam edeceğiz. En kalbi dualarımızla milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

Vatandaşlardan çeşitli mecralarda paylaşılan asılsız bilgilere itibar etmemeleri gerektiğini söyleyen Altınöz, vatandaşların doğru bilgi için resmî kaynakları takip etmelerinin büyük önem arz ettiğinin altını çizdi. Altınöz, “Devletimiz bütün imkân ve olanakları ile depremden etkilenen bölgelerde arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürmektedir.” ifadelerini kullandı.

Altınöz, başlattıkları yardım seferberliğine katılmak isteyen vatandaşların, bulundukları yerlerdeki AK Parti İlçe Başkanlıklarına başvurabileceklerini belirtti. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
gurultu kavgasinda komsularini silahla vuran sahis edilen kufrun bedeli gePHljZA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Gürültü kavgasında komşularını silahla vuran şahıs: “Edilen küfrün bedeli”

Samsun’un İlkadım ilçesinde gürültü kavgasında karı-kocayı tabancayla yaralayan şahıs adliyeye sevk edilirken, “Edilen her küfrün bedeli olacak. Kavgada kendimi korumak için ateş ettim” dedi.

Olay, İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Vatan Caddesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gürültü yüzünden daha önce aralarında husumet bulunan komuşular arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Arbedede M.O.’nun tabanca ile ateş açması sonucu T.A. ve eşi C.A. yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili M.O., jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.O., “Edilen her küfrün bedeli olacaktır. Sürekli gürültü yapıyorlardı. Daha önce de karakolluk olduk. Saldırıp yaraladılar. Yine olay çıkartıp eşime ve çocuğuma küfür edince kavga sırasında kendimi korumak için ateş ettim” ifadesini kullandı. Şahıs çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Bizi sosyal medyadan takip edin