AK Parti Karabük İl Teşkilatı, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı seçilen Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’a, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter ve İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak hizmet için gerekli destekleri vereceklerini belirtti.
AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, 31 Mart yerel seçimlerinde Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter’e yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yakup Narter, Ovacık’a hizmet edeceği için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Ayrıca Başkan Narter, Ovacık’ın AK Parti teşkilatına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğini gösterdiğini ifade etti.
AK Parti Karabük Teşkilatı Ovacık Belediyesi ziyaretlerinden sonra Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahit Doğu’yu ziyaret ederek Ovacık’tan ayrıldı.
AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İl Genel Meclis Başkanlığına yeni seçilen Hasan Yıldırım’ı ve İl Genel Meclis Üyelerini ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Altınöz gerçekleşen ziyarette İl Genel Meclis Başkanlığı’na yeni seçilen Hasan Yıldırım’a ve İl Genel Meclis Üyelerine görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Cenabı Allah inşallah birlik ve beraberlik içerisinde Karabük’e, daha iyi bir hizmet noktasında gücümüzü artırsın diye temennimizi iletiyorum ve tekrardan hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi.
AK Parti Teşkilatı 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı seçilen Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Altınöz, Eflani Belediye Başkanı seçilen İbrahim Ertuğrul’a yeni görevinde başarılar dileyerek Ovacık için gerekli destekleri vereceklerini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İbrahim Ertuğrul Eflani’ye hizmet edeceği için çok mutlu olduğunu ifade etti.


AK Parti Teşkilatından Belediye Başkanlarına destek
Devrek’te Üniversite öğrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladılar
Devrek Şehir Stadında yüzlerce öğrenci mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya atarak kutladılar.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde yüzlerce üniversite öğrencisi okullarını bitirmenin sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.
Devrek Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen programda Devrek Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bir araya geldiği mezuniyet töreninde 500 öğrenci mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutlarken, programa katılan protokol üyeleri ve yaklaşık 2000 öğrenci yakını da bu sevince tanıklık ettiler.
Düzenlenen mezuniyet törenine; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile çok sayıda davetli katıldı.
Programın sonunda yüzlerce öğrenci protokol üyelerinin de iştiraki mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.


