Reklam
Reklam

AK Parti Teşkilatından Belediye Başkanlarına destek 

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Nisan, 2019 14:56 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Karabük İl Teşkilatı, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı seçilen Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’a, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter ve İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak hizmet için gerekli destekleri vereceklerini belirtti.
AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, 31 Mart yerel seçimlerinde Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter’e yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yakup Narter, Ovacık’a hizmet edeceği için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Ayrıca Başkan Narter, Ovacık’ın AK Parti teşkilatına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğini gösterdiğini ifade etti.
AK Parti Karabük Teşkilatı Ovacık Belediyesi ziyaretlerinden sonra Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahit Doğu’yu ziyaret ederek Ovacık’tan ayrıldı.
AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İl Genel Meclis Başkanlığına yeni seçilen Hasan Yıldırım’ı ve İl Genel Meclis Üyelerini ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Altınöz gerçekleşen ziyarette İl Genel Meclis Başkanlığı’na yeni seçilen Hasan Yıldırım’a ve İl Genel Meclis Üyelerine görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Cenabı Allah inşallah birlik ve beraberlik içerisinde Karabük’e, daha iyi bir hizmet noktasında gücümüzü artırsın diye temennimizi iletiyorum ve tekrardan hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi.
AK Parti Teşkilatı 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı seçilen Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Altınöz, Eflani Belediye Başkanı seçilen İbrahim Ertuğrul’a yeni görevinde başarılar dileyerek Ovacık için gerekli destekleri vereceklerini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İbrahim Ertuğrul Eflani’ye hizmet edeceği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

BAŞKAN ÇETİNKAYA BU KEZ OĞLU MUHAMMED ALİ İÇİN SAHAYA İNDİ

WhatsApp Image 2026 06 20 at 09.47.42
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
20 Haziran, 2026 14:01 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Babalar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha maçında oğlu Muhammed Ali ve okul arkadaşlarıyla bir araya geldi. Şehir yönetimindeki yoğun mesaisinin yanında babacan tavrıyla da bilinen Çetinkaya, velilerle birlikte sahaya çıkarak çocukların heyecanına ortak oldu.

Karabük’te hayata geçirdiği projeler ve saha koordinasyonundaki dinamik tarzıyla dikkat çeken Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, bu kez anlamlı bir sosyal etkinlikte babalık yönüyle ön plana çıktı. Oğlu Muhammed Ali’nin okul arkadaşları ve velileri için düzenlenen Babalar Günü halı saha organizasyonuna katılan Başkan Çetinkaya, formayı giyerek sahada yerini aldı.

Çocukların babalarıyla birlikte oynadığı müsabakada renkli ve samimi anlar yaşandı. Maç boyunca çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla aynı coşkuyu paylaşan Başkan Çetinkaya, çocukların hayatındaki en büyük dayanağın babalarının güven veren varlığı olduğunu ifade etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı:;

“Bizler ne kadar yoğun bir tempo içinde çalışırsak çalışalım, hangi sorumluluğu üstlenirsek üstlenelim; günün sonunda çocuklarımızın gözünde sadece birer babayız. Bu akşam oğlum Muhammed Ali’nin ve onun değerli arkadaşlarının yüzündeki o saf neşeyi, güven hissini sahada görmek benim için her şeyden kıymetliydi. Bir babanın evladına bırakacağı en büyük miras, her şartta onun arkasında olduğunu hissettirmektir. Bu anlamlı akşama vesile olan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sahada omuz omuza oynadığımız tüm velilerimizi selamlıyorum. Başta şehit babalarımız olmak üzere, ömrünü ailesine vakfeden tüm babaların Babalar Günü’nü yürekten kutlarım.”

Büyük bir centilmenlik ve dostluk havasında geçen halı saha maçı, Başkan Çetinkaya’nın çocuklarla ve velilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin