Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Nisan, 2019 14:56 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Teşkilatından Belediye Başkanlarına destek 

AK Parti Karabük İl Teşkilatı, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı seçilen Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’a, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter ve İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak hizmet için gerekli destekleri vereceklerini belirtti.
AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, 31 Mart yerel seçimlerinde Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter’e yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yakup Narter, Ovacık’a hizmet edeceği için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Ayrıca Başkan Narter, Ovacık’ın AK Parti teşkilatına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğini gösterdiğini ifade etti.
AK Parti Karabük Teşkilatı Ovacık Belediyesi ziyaretlerinden sonra Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahit Doğu’yu ziyaret ederek Ovacık’tan ayrıldı.
AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İl Genel Meclis Başkanlığına yeni seçilen Hasan Yıldırım’ı ve İl Genel Meclis Üyelerini ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Altınöz gerçekleşen ziyarette İl Genel Meclis Başkanlığı’na yeni seçilen Hasan Yıldırım’a ve İl Genel Meclis Üyelerine görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Cenabı Allah inşallah birlik ve beraberlik içerisinde Karabük’e, daha iyi bir hizmet noktasında gücümüzü artırsın diye temennimizi iletiyorum ve tekrardan hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi.
AK Parti Teşkilatı 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı seçilen Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Altınöz, Eflani Belediye Başkanı seçilen İbrahim Ertuğrul’a yeni görevinde başarılar dileyerek Ovacık için gerekli destekleri vereceklerini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İbrahim Ertuğrul Eflani’ye hizmet edeceği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede gunesli havayi firsat bilen cay ureticileri hasat icin bahcelere girmeye basladi x8LGSN9b
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de güneşli havayı fırsat bilen çay üreticileri hasat için bahçelere girmeye başladı

Rize’de güneşli havayı fırsat bilen çay üreticileri ilk sürgün hasat için bahçelere girmeye başladı.

Bahçelerindeki hazırlıkları bitiren üreticiler sabahın erken saatlerinden itibaren Pazar ilçesinde çay bahçelerine girerek çay kesmeye başladı. Şarjlı çay motoru yerine makasla çay toplamayı sevdiğini dile getiren çay müstahsili Hayriye Karakütük “Bugün hayırlısıyla çayımıza başladık. İnşallah vatana millete hayırlısı olur. İnşallah bizde başaracağız. Ben motoru sevmiyorum, onun yerine makasla çay toplamayı seviyorum. Çay toplamayı seviyorum. İnşallah vatanımıza milletimize hayırlı olur” dedi.

Çetin Karakütük ise “Bugün hayırlısıyla başladık. Allah utandırmasın. Geçen yıl da bu zamanlarda başlamıştık. Allah’a şükür çayımız güzel. Devletimizden de Allah razı olsun iyi fiyat verdi” ifadelerini kullandı.

ÇAYKUR’dan yapılan açıklamada, bazı bölgelerde çayın hasat edilebilecek seviyeye ulaştığı belirtilerek “Bu yıl soğuk geçen bahar mevsimi sebebiyle çayımızın geç olgunlaştığı bir dönem yaşıyoruz. Buna rağmen erkenci olabilen yerler ve hasat sürecini başlatmaya hazır olan müstahsillerimiz için 2026 yılı yaş çay kampanyamızı açıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin