AK Parti Teşkilatı Yatırımları İnceledi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Eylül, 2022 13:02 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Teşkilatı Yatırımları İnceledi

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz Karabük’te yapımında son aşamaya gelen ve yapımı tamamlanan yatımları inceledi.

AK Parti teşkilatı, yapımı kısa sürede tamamlanacak olan Beşbinevler Ek Hastane Binası, 200 Evler sentetik çimli, 4 kulvarlı yürüyüş parkurlu Onur Sahasını, yapımı tamamlanan Safranbolu Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Çağrı İstasyonu, Safranbolu İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu ve Şehit Metin Arslan İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

AK Parti teşkilatı inceleme ve ziyaretleri esnasında Karabük İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İl Gençlik ve Spor Müdürü Coşkun Güven ile İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü İsmail Yıldırım’dan süren çalışmalara ilişkin istişareler gerçekleştirdi.

Beşbinevler Ek Hastane Binası’nın yakın zamanda hizmete açılacağı ifade edilirken, 200 Evler Onur Sahası’nın da kısa süre içerisinde faaliyete geçeceği bildirildi.

21 yıldır, yaptıkları hizmet, eser ve yatırımlarla konuştuklarını belirten Altınöz, Türkiye’de, Karabük’te, her projenin her eserin altında 21 yıldır AK Parti’nin imzasının olduğunun altını çizdi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
ilkadim muhtarlariyla guvenlik toplantisi 1T4AfDGu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

İlkadım muhtarlarıyla güvenlik toplantısı

Samsun’da mahallelerde huzur ve güvenliğin artırılması amacıyla İlkadım ilçesinde görev yapan muhtarlarla kapsamlı bir güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş başkanlığında emniyet müdürlüğü binasında yapıldı. Toplantıda asayiş olaylarının önlenmesi, suç ve suçlularla mücadelede muhtarlarla koordinasyonun güçlendirilmesi, madde bağımlılığıyla mücadele, gençlerin suça sürüklenmesinin önlenmesi ve mahallelerde güven ortamının sürdürülebilirliği konuları ele alındı.

Toplantı sırasında muhtarların mahallelerine ilişkin sorun, talep ve önerileri tek tek dinlenerek not alındı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada, vatandaşların kamu hizmetlerine daha hızlı erişimi, olası risklerin önceden tespit edilmesi ve ihbar mekanizmalarının daha etkin kullanılması konularında değerlendirmelerde bulunuldu.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş yaptığı konuşmada, güvenli mahallelerin ancak iş birliğiyle mümkün olacağını vurgulayarak, muhtarların sahadaki en önemli paydaşlar olduğunu belirtti. Arıbaş, mahallelerdeki huzur ve güven ortamının güçlendirilmesi için birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nün, “Güvenli mahalleler” hedefi doğrultusunda vatandaş odaklı polislik anlayışıyla tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin