AK Parti teşkilatı 300 adet gıda kolisi bağışında bulundu - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:25
Güneş 06:50
Öğle 13:03
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
İftara son --:--
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
10 Nisan, 2020 11:49 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti teşkilatı 300 adet gıda kolisi bağışında bulundu

AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ve İl Teşkilatı korona virüsü tedbirleri kapsamında evde kalmak zorunda olan 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı olan vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarının takip edilmesi ve giderilmesi için oluşturulan ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’na 300 gıda kolisi bağışında bulundu.
Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret ederek ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’na 300 gıda kolisi ve İl Emniyet Müdürlüğüne de 600 adet tulum bağışında bulunduklarını belirten İl Başkanı Altınöz, “Milli birlik ve beraberlik ruhuna en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda bir nebzede olsa katkıda bulunmak için her sene gerçekleştirdiğimiz iftar programımızı bu sene gerçekleştirmeyip, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere Karabük Valiliğimiz bünyesindeki Vefa Sosyal Destek Grubuna 300 gıda kolisi alıp bağışladık” dedi.
Vali Gürel, yapılan bağıştan dolayı Ak Parti İl Başkanı ve yönetimine teşekkür ederek, “Hayırseverler tarafından bağışlanan ayni yardımların ihtiyacı olan vatandaşlarımıza Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından ulaştırıldığını ve bu zor günlerde yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi çok daha fazla ön plana çıkmaktadır” ifadelerini kullandı.
‘MUHTARLARDAN  VE  VATANDAŞLARDAN MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA DESTEK’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlatılan “Milli Dayanışma Kampanyasına” vatandaşların yoğun desteği devam ediyor. Son olarak kampanyaya AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz’ün babası olan Kapaklı Köyü Muhtarı Süleyman Altınöz iki maaşını bağışlayarak destek oldu.
Öte yandan Cemaller Köyü Muhtarı Adem Atay ile birlikte Ayşe Gömeç, Asiye Atay, Hasan Gömeç, Zeki Atay, Yüksel Saygun, İsmail Saygun, Mustafa Saygun ve Sabri Coşkun isimli vatandaşlarda Vefa Sosyal Destek Grubunu arayarak bağışta bulundular.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycumada canakkale sehitleri duzenlenen programla anildi Bcmnq9lF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da Çanakkale şehitleri düzenlenen programla anıldı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü kapsamında düzenlenen anma programı, yoğun katılım ve duygu dolu anlarla gerçekleştirildi. Program Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından organize edilerek şehitler bir kez daha saygıyla anıldı.

Programda yapılan konuşmalarda, 18 Mart 1915’in Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisinin en güçlü göstergelerinden biri olduğu vurgulandı. Çanakkale’de verilen mücadelenin yalnızca askeri bir zafer değil, aynı zamanda bir diriliş ve uyanışın simgesi olduğuna dikkat çekildi.

Program kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletileri, oratoryo gösterileri ve kısa sahne performansları izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Çanakkale Savaşı’nın zorluklarını ve kahramanlıklarını anlatan gösteriler, salonda bulunan katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

Etkinlik kapsamında, Çaycuma genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler de unutulmadı. Başarılı öğrencilere ödülleri, programda hazır bulunan ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

Programa; İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkan Vekili Sezai Bilici, Garnizon Komutanı İkmal Yarbay Asım Gökçe Candaş, Cumhuriyet Başsavcısı Doğukan Orhan, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Turunç, AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Engin Zeren, Saadet Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Yaşar Kurtman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Özkan Yıldırım, Veli Ceng, İlçe Özel İdare Müdürü Kemalettin Yaşar, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar, gaziler, askeri erkan ile öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda kalabalık topluluk katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin