Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Kasım, 2021 10:15 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Teşkilat Akademisi Programı Sona Erdi

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından ‘Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin’ sloganıyla Teşkilat Akademisi Eğitim Programı sona erdi.

  1. Yıl Kültür Merkezi’nde yapılan AK Parti Teşkilat Akademisi Eğitim Programı’na Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Ali Ercoşkun ve AK Parti Karabük teşkilatları katıldı.
  2. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen Teşkilat Akademisi Eğitim Programının 1’nci gününde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Sessiz Devrimler Çağı, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş Teşkilatın El Kitabı, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Reformcu AK Belediyecilik, sunucu ve şair Serdar Tuncer’in Motivasyon, yazar İdris Kardaş’ın Siyasal İletişim ve Yeni Medya, GENAR Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Yazar İhsan Akdaş ve Eğitimci -Yazar Şaban Kızıldağ Etkili İletişim sunumları gerçekleştirdi.

Teşkilat Akademisi Eğitim Programının 2’nci gününde ise, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider, Siyaset Bilimci ve Akademisyen Mehmet Şahin  Savunma Sanayi, Teknoloji ve Ulaştırma, Şair ve Yazar Nurullah Genç  AK Değerler sunumları gerçekleştirdi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz düzenledikleri Teşkilat Akademisi Eğitim Programını değerlendirerek, “İnancımızı, güvenimizi bir kez daha tazeledik. Hedefimiz net… 2023, 2053, 2071 ve daha ötelerine. 2023 hedeflerimize giden yolda, ilk günkü aşkla sürekli sefer, sürekli zafer.” dedi.

AK Parti Teşkilat Akademisi Karabük Eğitim Programı’nda Sessiz Devrimler Çağı sunumları gerçekleştiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, “Kuruluşunda yer aldığım AK Parti’nin yine oluşumunda bizzat emeğimin bulunduğu Akademi programlarına hız kesmeden katılıyorum.Farklı illerde düzenlenen bu programların bereketi Türkiye’nin gücüne ve geleceğine inanmış insanlarla istişare etmekten geliyor.” diye konuştu.

AK Parti Teşkilat Akademisi Karabük Programı’nın 2’nci gününde AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider sunumları gerçekleştiren AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Keşir, “İki gündür teşkilatlarımız, bakın hava güzel bugün, pek çok insanlar başka yerdeyken, aileleriyle gezmedeyken, belki piknikteyken, Karabük teşkilatımız bugün eğitim için 2 gündür buradalar.

Eğitmenlerimiz var, Bakanlarımız var,Genel Başkan Yardımcılarımız var, üniversiteden akademisyenlerimiz var, yazarlarımız var Onlara belirlenen bir eğitimci kadrosuyla beraber bu eğitimler şu an Türkiye’nin dört bir yanında yapılıyor. Türkiye’nin dört bir yanında şu an AK Parti teşkilatları tazeleniyor, güçleniyor, bilgilerini tazeliyor ve donanımlarını artırıyor.” ifadelerini kullandı.

Teşkilat Akademisi eğitimlerinin, 2022 bahar ve 2022 güz dönemlerinde de tekrarlanacağı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta sifir atikta yeni donem basliyor KkGKSMd7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta sıfır atıkta yeni dönem başlıyor

Zonguldak Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ Atık Yönetim Sistemi’nin tanıtım programı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in katılımıyla düzenlenen programa belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personeli katılım sağladı.

Çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve modern belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ sistemi ile geri dönüştürülebilir atıkların kaynağında ayrıştırılması ve geri dönüşüm süreçlerine vatandaşlarımızın aktif katılım sağlaması hedefleniyor.

Sistem kapsamında vatandaşlarımız, teslim ettikleri geri dönüştürülebilir atıklar karşılığında puan kazanacak; elde edilen puanlar Belediye Sıfır Atık Marketi’nde kullanılabilecek. Böylece hem çevre bilincinin artırılması hem de sıfır atık kültürünün yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Programda konuşan Başkan Tahsin Erdem, iklim değişikliğiyle mücadelenin yalnızca bugünün değil, geleceğin de en önemli sorumluluklarından biri olduğuna dikkat çekerek, çevre odaklı projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Tanıtım programında ayrıca sistemin işleyişi hakkında katılımcılara detaylı bilgilendirme yapıldı.

Zonguldak Belediyesi olarak çevreyi koruyan, geri dönüşümü teşvik eden ve sürdürülebilir yaşam kültürünü güçlendiren projeleri hayata geçirmeye devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin