Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2023 15:58 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Milletvekili Şahin Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, esnaf ve köy ziyaretleri yaptı, çeşitli etkinliklere katıldı. Safranbolu ilçesinde esnafı ziyaret eden Şahin, talep ve istekleri dinleyerek yapacaklarını anlattı. Şahin daha sonra Safranbolu’da 2 dönem belediye başkanlığı yapan Nihat Cebeci’yi ziyaret ederek sohbet etti. Önceki dönem AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş’i iş yerinde ziyaret eden Şahin, ilçe adına görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Safranbolu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çetinkaya’nın babası, Sine köyü muhtarı ve Tokatlı ve Çevre Köyleri Orman Kooperatifi Başkanı Ali Çetinkaya’yı da geçirdiği rahatsızlık nedeniyle evinde ziyaret eden Şahin, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Safranboluspor’un yönetici ve teknik heyetini de ziyaret eden Şahin, takıma başarılar diledi.

Daha sonra Safranbolu’nun Gayza köyüne giden Şahin, köylülerin taleplerini ve isteklerini dinledi, yapacaklarını anlattı.

Son olarak Safranbolu’nun Aşağıdana köyüne giden Şahin, köylülerle sohbet edip görüş alışverişinde bulundu.

Şahin’e ziyaretlerinde AK Parti Karabük İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Koca, AK parti Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Oğuzhan Şahin, Mustafa Çetinkaya, Erol Özduran, İlhan Özdemir, Hasan Erbozkurt, Mehmet Ergül, Mustafa Köşker ile İl Genel Meclis üyeleri Zafer Özdemir ve Mustafa Ünal eşlik etti.

OVACIK İLÇESİ ZİYARETİ

Milletvekili Şahin, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Ali Erorhan, İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Tam ve Halil Aydın, AK Parti Ovacık İlçe Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile Ovacık ilçesinin Soğanlı, Yaylacılar, Avlağıkaya, Belen, Erkeç, Çatak, Taşoğlu, Yaka, Başboyunduruk ve Boduroğlu köyü Beşirağa Mahallesi’ni ziyaret ederek köylülerle sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi.

  1. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş’in dünyaevine giren kızı Büşra Güneş ile Yasin Kadıoğlu çiftinin Pelitçik köyünde düzenlenen düğün ve Mevlid-i Şerif programına katılan Şahin, çifte mutluluklar diledi.

Mevlit programına, 27. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ile AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ve yönetimi ile il protokolünde katıldı. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondan batiya donus kabusu ankara ve izmir yollari tamamen kilitlendi mcxyvJQN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzon’dan batıya dönüş kabusu: Ankara ve İzmir yolları tamamen kilitlendi

Bayram tatilini memleketleri Trabzon’da geçiren vatandaşların batı metropollerine dönüş yolculuğu tam bir çileye dönüştü. Trabzon’dan Ankara ve İzmir istikametine doğru aynı anda yola çıkan on binlerce araç, Karadeniz’i İç Anadolu ve Ege’ye bağlayan ana arterleri adeta felç etti. Kilometrelerce uzayan kuyruklarda sürücüler saatlerdir santim santim ilerliyor.

Karadeniz’den çıkış var, ilerleme yok

Trabzon’dan hareket eden sürücüler için çile daha Karadeniz Sahil Yolu’nda başladı. Giresun ve Ordu geçişlerindeki şehir içi kavşaklarda araç kuyrukları kilometreleri bulurken, asıl kilitlenme yolların ayrıldığı kavşak noktalarda yaşanıyor:

Ankara rotası: Karadeniz’i İç Anadolu’ya bağlayan Samsun-Havza-Kavak hattı ile Ankara girişindeki Kırıkkale sapağı adeta devasa bir otoparka dönüştü. Normalde 9 saat süren Trabzon-Ankara yolculuğu 16 saati aşmış durumda.

İzmir rotası: Karadeniz’den Ege’ye uzanan uzun hatta ise sürücüler hem Amasya-Çorum güzergahında hem de Marmara üzerinden sapanlar Bursa-Balıkesir hattında dur-kalk trafikte mahsur kaldı. Trabzon-İzmir arası seyahat süresi bazı noktalarda 24 saate yaklaştı.

“Yollar bu yükü kaldırmıyor”

Gerek Ankara gerekse İzmir istikametinde saatlerdir direksiyon sallayan, dinlenme tesislerinde ve akaryakıt istasyonlarında yer bulamayan vatandaşlar, “Trabzon’dan İzmir’e gitmek için yola çıktık, daha yolun yarısına gelemeden perişan olduk. Tesislerde adım atacak yer yok, kuyruklar bitmiyor. Her bayram aynı manzara; yollar artık bu araç yükünü kaldırmıyor” dedi.

Emniyetten uzun yol sürücülerine hayati uyarılar

Emniyet ve jandarma ekipleri, özellikle Trabzon-Ankara ve Trabzon-İzmir gibi uzun mesafeli hatlarda sürücülerin yorgunluk kaza riskini artırdığı konusunda kırmızı alarm verdi. Ekipler şu kritik uyarıları yineliyor:

“’2 Saatte 15 Dakika’ Kuralı: Uykusuzluk ve dur-kalk trafiğin getirdiği sinir harbi kazalara davetiye çıkarıyor. Her iki saatte bir mutlaka mola verilmeli.

Emniyet Şeridi İhlaline Ağır Cezalar: Kilitlenen trafikte emniyet şeridini işgal eden sürücülere karşı dron destekli denetimler sıklaştırıldı.

Takip Mesafesi: Zincirleme kazaların önüne geçmek için yoğun trafikte dahi takip mesafesinin korunması hayati önem taşıyor.

Bayram tatilinin son saatlerinde Ankara ve İzmir yönündeki giriş noktalarında yoğunluğun gece yarısına kadar katlanarak artması bekleniyor.”

Bizi sosyal medyadan takip edin