AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüsam Mazbatasını Aldı - Karabük Haber Postası
671b408f91dfa
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
24 Ekim, 2024 21:56 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 25.10.2024 09:54
0
0

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüsam Mazbatasını Aldı

AK Parti Karabük Merkez İlçe Teşkilatı’nın 20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirdiği AK Parti 8. Olağan Karabük Merkez İlçe Kongresi sonrası yeniden güven tazeleyerek Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen İlçe Başkanı Yavuz Hüsam, Merkez İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam’a mazbata töreninde Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve yeni görev alan AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam’ı tebrik etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüsam, mazbata töreninde, “Yeniden devraldığımız bu bayrağı daha ilerilere taşımaya gayret edeceğiz. Çalışmalarımıza aynı ruh ve inançla devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

671a98bc86294
Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonudaki fabrika yangini kontrol altina alindi 6nwm4CCf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’daki fabrika yangını kontrol altına alındı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde çıkan fabrika yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Kastamonu’nun Tosya ilçesi Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi Mehmetçik Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Filterteks firmasına ait endüstriyel tekstil ve filtre malzemeleri üretimi yapan fabrikanın depo ve ofis bölümüne henüz belirlemeyen sebeple yangın çıktı. Yangın sırasında dumanları fark eden fabrika sahibi İ.Y. durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine Tosya Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yangını imalat bölümüne sıçramadan kontrol altına almak için çalışma başlattı. Daha sonra bölgeye Kargı ilçesinden itfaiye ekipleri ile Tosya Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri sevk edildi. Çok sayıda ekip fabrika çevresinden ve fabrika içerisinden yangına müdahale etti. Ekiplerin uzun çabaları neticesinde yangın imalat bölümüne sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının büyük ölçüde söndürüldüğü fabrikada ekipler söndürme ve soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Yangın haberini alan çalışanlar da duyar duymaz fabrikaya geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin