AK Parti Karabük Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç Mazbatasını Aldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Mayıs, 2023 16:51 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Karabük Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç Mazbatasını Aldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 28. dönemde görev yapacak olan AK Parti Karabük Milletvekilleri  İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını Karabük Ağır Ceza Başkanı ve İl Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Duran’ın elinden aldı.

ŞAHİN “AK KADROLARLA BERABER KARABÜK’E HİZMET ETMENİN YOLUNDA OLACAĞIZ”

Mazbatayı aldıktan sonra Adliye binası önünde gazetecilere açıklama yapan AK Parti Milletvekili Cem Şahin, Karabük halkına ve AK Parti Teşkilatlarına teşekkür ederek, “Karabük halkı 14 Mayıs tarihinde gerek Partimize, gerek sayın  Cumhurbaşkanımıza teveccüh gösterdiler. Bizlere de Karabük halkını Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etme şerefine nail olma imkanı verdiler bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Karabük halkına bundan sonraki süreçte hizmet edecek olmaktan büyük şeref duyuyoruz Ali bey ile beraber. Biz bundan sonraki süreçte tüm Karabük halkının hizmetindeyiz bize oy versin, vermesin dolayısıyla demokrasinin temel kurallarından biri olan bu kurala da riayet edeceğiz.

İkinci teşekkürümü de teşkilatlarıma yapmak istiyorum. Bir ayı aşkın bir süredir  kadın ve gençlik kollarımız, İl Başkan Yardımcılarımız, İlçe Yönetimlerimiz tüm teşkilatımızla sahadaydık onlar da bizlerle beraber partimiz ve sayın Cumhurbaşkanımız için ter döktüler, alın teri döktüler haklarını helal etsinler, bu süreçte emeğimizi orta yere koyduk, beraberce emek sarf ettik, çaba sarf ettik Karabük halkının takdiri de bu şekilde oldu. Ben teşkilatlarıma da ortaya koymuş oldukları bu özveriden dolayı da teşekkür ediyorum. Elbette ki bundan sonraki süreçte biz Milletvekili seçildik ama bizim ardımızda bir ordu var bunu da biliyoruz o da AK Parti ordusudur. Bundan sonraki süreçte AK kadrolarla beraber Karabük’e hizmet etmenin yolunda olacağız” dedi.

KESKİNKILIÇ : “BİZE VERİLEN HER OYU HELAL ETTİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ise yaptığı konuşmada; “Öncelikle Karabük’ün vekaletini veren Karabüklü hemşerilerime minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.  Bundan sonra Karabük Milletvekili olarak ayırmadan, kayırmadan tüm Karabüklü hemşerilerimizin hizmetin olacağım. Rabbime şükrediyorum ama bu mazbatayı alan bizim mahalle başkanlarımızdır, sandık kurulu başkanlarımızdır, gençlik kollarımızda, kadın kollarımızda çalışanlardır, il ve ilçe teşkilatlarımızdır. Onların bu büyük ve fedakar çalışması olmasaydı bu sonuç gerçekleşmezdi hepsine minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum hepsinden Allah razı olsun.

Özellikle Hüseyin Gündoğdu kardeşime, dostuma, arkadaşıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bizler için  hep beraber kol kola girdi ve inanılmaz bir çalışma gösterdi kendisine burada huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum. Bu aldığımız görevin sorumluluğunun farkındayız İnşallah bu sorumluluğu yerine getirme konusunda üstün bir gayret göstereceğiz. İlk geldiğimiz gün de söylemiştim bize verilen her oyu helal ettirmeye çalışacağız, Rabbim bizler için, Karabük ve ülkemiz için hayırlı olanı nasip etsin. İnşallah 28 Mayıs pazar günü de Türkiye sayın Cumhurbaşkanımıza destek vererek Türkiye yüzyılına adım atalım diyorum. Basın mensuplarına da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda iki genci silahla yaralayan 3 supheli tutuklandi rxg6yCqN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da iki genci silahla yaralayan 3 şüpheli tutuklandı

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta iki genci silahla vurarak yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana gelmişti. F.K. (22) ve Ç.G. (27), konuşmak için çağrıldıkları caddede araçtan inen E.C.’nin silahlı saldırısına uğrayarak ayaklarından yaralanmıştı. Olayın ardından araçla kaçan E.C. ve yanında bulunan B.K. ile O.S., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren takibi ve kovalamacası sonucu gece saatlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından E.C., B.K. ve O.S., güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aileleri basın mensuplarını engellemeye çalışmıştı

Öte yandan, şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bina önünde bekleyen aileleri ve yakınları, görevini yapan basın mensuplarına zorluk çıkarmıştı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen aile yakınları gazetecilere, “Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında” diyerek tepki göstermiş, şüphelilere ise “Çıkışın daha dik olacak, arkandayız oğlum” diyerek seslenmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin