Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mayıs, 2023 19:09 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Karabük Milletekilleri Şahin ve Keskinkılıç Kayıtlarını Yaptırdı

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç  Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM9 kayıt işlemlerini tamamladı.

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, mazbatalarını görevlilere teslim ederek kayıt yaptırdı.

TBMM’ye eşi ve çocukları ile gelen Şahin, burada yaptığı açıklamada, Karabük’te sorunsuz bir seçimi geride bıraktıklarını, şimdi milletvekili olarak ayrım yapmadan kentteki herkese hizmet edeceklerini söyledi.

Kendilerine destek verenlere, en çokta teşkilatlarına teşekkür eden Şahin, “Bana göre kaybeden yok. Türk milleti kazandı, Karabük kazandı. Yoğun bir çalışma temposu içinde olacağız.” dedi.

Keskinkılıç da  Türkiye’yi ve Karabük’ü birlik ve beraberlik içinde en iyi noktalara kadar taşımak temel hedefleri olduğunu ifade etti.

Kayıt işlemlerini tamamlayan Şahin ve Keskinkılıç’a milletvekili rozetini AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt taktı.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
chp bolu genclik kollari uyeleri kilicdaroglunun fotografinin ustune ozgur ozelin fotografini yapistirdi sm3xzYP2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0 0

CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üstüne Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) son olağan kurultayının mahkeme kararıyla iptal edilmesi CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri tarafından tepkiye neden oldu. Gençlik kolları üyesi bir genç, parti binasında bulunan Kılıçdaroğlu fotoğrafının üzerine Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırdı.

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) 36. Hukuk Dairesi, CHP kurultay davasında, Özgür Özel ile parti yönetiminin tedbiren görevden uzaklaştırılmasına, Kemal Kılıçdaroğlu ile yönetiminin görevi devralmasına karar verdi.

CHP Bolu İl Başkanlığı’nda CHP Bolu Gençlik Kolları üyesi olduğu öğrenilen bir genç, parti il binasında bulunan ve eski genel başkanların portrelerinin yer aldığı panoya yöneldi. Gençlik kolları üyesi, panoda bulunan 7. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üzerini, yanında getirdiği Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırarak tamamen kapatarak tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin