Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Aralık, 2015 15:11 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Karabük İl Teşkilatı’dan Şahin’e Ziyaret

AK Parti Karabük İl Teşkilatından 20 kişilik bir heyet, Timurçin Saylar’ın başkanlığından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i Parti genel Merkezindeki makamında ziyaret ettiler.
Şahin, gerçekleştirilen ziyarettin duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AK Parti kurulduğu günden bu yana hep iktidar olmuştur. 1Kasım seçimlerinde de başta sizler olmak üzere, seçim çalışmalarında yer alan herkesin samimi gayretleri ile bu zamana kadar alınan en iyi sonuçla karşılaştık. Bundan dolayı sizin nezdinizde herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Şahin, ayrıca halka hizmetin önemine de değinerek “Biz mazeret üreterek vatandaşın karşısına çıkmamalıyız. Vatandaşımız bizlerden mazeret değil, hizmet beklediğini hiçbir zaman unutmayalım” diye kaydetti.
AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ise 1 Kasım seçimlerinden sonra Karabük Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Sayın Mehmet Ali Şahin’i de heyet olarak ziyaret ettiklerini belirtti.
Saylar, “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Karabük’e hizmet noktasında bizim en büyük avantajımızdır. Sayın Başkanımızın Ankara’daki mesaisinin büyük kısmını Karabük için ayırdığını da çok iyi bilmekteyiz. Karabüklü hemşerilerimizin bizden beklediği hizmetleri tam bir koordinasyon içinde yerine getireceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta sel alarmi alinan tedbirler masaya yatirildi mpUITvIY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta sel alarmı: Alınan tedbirler masaya yatırıldı

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar sonrası Turhal’da kurulan İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde alınan tedbirler değerlendirildi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde, kent genelinde etkili olan yoğun yağışların ardından alınan tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün yanı sıra AFAD yetkilileri, belediye ekipleri, DSİ temsilcileri ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda özellikle Yeşilırmak Havzası’nda artan su debisi, taşkın riski bulunan bölgeler ve sahada yürütülen çalışmalar ele alındı. İl genelinde ekiplerin 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtilirken, riskli bölgelerde iş makineleri ve personelin hazır bekletildiği öğrenildi. Bazı köylerde ise tedbir amaçlı tahliye ve güvenlik önlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, vatandaşların resmi kurumların uyarılarını dikkate almasını istedi. Kent genelinde tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalıştığını belirten Köklü, can ve mal kaybının yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Öte yandan bölgede yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle dere yatakları ve taşkın riski bulunan alanlarda güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin