karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Haber Merkezi tarafından
06 Mart, 2025 13:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

AK Parti Karabük İl Başkanlığı ve Yönetimine Açık Çağrı

Öncelikle, Eskipazar ilçesine yeni bir hastane yapılması kararını olumlu bir gelişme olarak görüyor, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ancak burada sormamız gereken asıl soru şudur: Karabük merkezi neden sağlık hizmetlerinden bu kadar mahrum bırakılıyor?

Üstelik, Eskipazar’a yapılan hastanenin de tartışmalı bir durumu var. Daha önce Eskipazar’a bir devlet hastanesi yapılmıştı. Ancak bu hastane, toprak kayması ve su baskınları sebebiyle kullanılamaz hâle geldi. Buna rağmen hastane tamir edilerek hizmete kazandırılmak yerine çürümeye terk edildi ve yerine yeni bir hastane yapılıyor. Yani aynı ilçede ikinci bir devlet hastanesi inşa edilirken, Karabük merkezde tek bir tam donanımlı devlet hastanesi bile bulunmuyor!

Bugün Karabük’te yaşayan vatandaşlarımız, ciddi bir sağlık problemi yaşadığında tedavi olabilmek için Ankara’ya, Zonguldak’a veya Bartın’a gitmek zorunda bırakılıyor. Çünkü Karabük’te tam teşekküllü bir devlet hastanesi olmadığı gibi, özellikle kanser hastaları için hayati önem taşıyan bir Onkoloji Hastanesi de bulunmuyor. Mevcut hastaneler yetersiz, doktor sayısı az, tıbbi ekipman eksik. Karabüklü vatandaşlarımız, kendi memleketlerinde tedavi olamıyor, taşımalı sağlık sistemine mahkûm ediliyor.

Bu nasıl bir sağlık politikasıdır? Bu nasıl bir yönetim anlayışıdır? Karabük halkı olarak soruyoruz: Eskipazar’a ikinci bir hastane yapılırken Karabük merkezi neden göz ardı ediliyor? Sanayi şehri olan, nüfusu her geçen gün artan Karabük, modern bir sağlık altyapısını neden hâlâ hak etmiyor?

Eskipazar’da çözülemeyen hastane sorununa rağmen ikinci bir hastane inşa ediliyor ama Karabük’te bir tane bile devlet hastanesi yok! Bu yönetim anlayışıyla Karabük halkı göz göre göre mağdur ediliyor!

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANLIĞINA ÇAĞRIMIZDIR!

Biz Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızdan Karabük’e hem tam teşekküllü bir Devlet Hastanesi hem de Onkoloji Hastanesi yapılmasını talep ediyoruz. Çünkü sağlık siyaset üstü bir meseledir, Karabük halkının en temel hakkıdır.

Buradan AK Parti Karabük İl Başkanı’na ve yönetimine de açık çağrıda bulunuyoruz: Gelin, bu hayırlı işin öncüsü olun. Karabük’ün sağlık sorununu hep birlikte çözelim. Bizler bu şehrin insanıyız, siyasi görüşlerimiz farklı olabilir ama konu halk sağlığı olunca birlikte hareket etmek zorundayız. Karabük halkı için, bu memlekete sağlık hizmetini kazandırmak için el ele verelim. Karabük’e modern bir Devlet Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi kazandıralım!

Bu mesele siyaset meselesi değil, vicdan meselesidir. Karabük halkı artık tedavi olabilmek için Ankara yollarında perişan olmak istemiyor! Bizler CHP olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sizleri de bu konuda sorumluluk almaya, Karabük’ün sağlık altyapısını güçlendirmek için elinizi taşın altına koymaya davet ediyoruz.

CHP KARABÜK MERKEZ İLÇE BAŞKANI ALİ YAVUZ

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Boluspor – İstanbulspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında oynanan Boluspor-İstanbulspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Boluspor sahasında mücadele ettiği İstanbulspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Play-off grubuna girmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Suat Kaya, "7 günde 3. maç. Biraz sakatlıklar, biraz da kart cezalıları, bu bizi yordu. Özellikle 75’ten sonra bu yorgunluk bayağı bindi. Maça iyi başladık fakat ilk gol pozisyonunu rakibe verdik. 45 dakika dengeli geçti. Sabırlı oynadık. İkinci yarıda çok istedik, pozisyonlar da bulduk. Doğan Can’ın sakatlığı, onu hiç kullanamadık. Önümüzdeki hafta iyi bir dinlenmeyle, rakibe iyi çalışarak bu işten çıkış sağlamamız lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum. Ufak tefek sorunlarımız var ama bunların arkasına sığınmıyorum. Play-off grubunun içine girmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İlyas Öztürk: "Çok mutluyuz"
Galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, "Biz İstanbulspor’a Barış Kaan hocamızla birlikte geldiğimiz günden itibaren, 12 haftadır farklı farklı rakiplere göre formasyon ve farklı oyun, rakibe göre farklı oyun felsefeleriyle maçlara çıktık. Zaman zaman saha içi defansif duruşumuzu da rakiplerin konumlamasına göre yaptık. Maçı kazandık ama biz şunu söyleyeyim; sonradan oyuna aldığımız oyuncular normal 11 oyuncularımızdı. Biz rakibin 60’tan sonra yorulacağını bildiğimiz için, onları 60’tan sonra oyuna alıp ve golü bulup maçı kazandık. Çok mutluyuz. Oyuncularımızı kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte de Iğdır maçının hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin